Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
jozef159 Profil * |
#1 · Zasláno: 2. 9. 2014, 01:13:55
ahojte, mam bunku v dive ktoru mam zadefinovanu takto:
border: 1px solid #3366FF; border-left: 4px solid #3366FF; color: green; font-family: tahoma; font-size: 12px; height: 400px; overflow: auto; width: 700px; padding:10px; background-color:#FFFFFF; ale scrolovanie je od vrchu cize musim ist na spodok, ako by som to vedel otocit a po nacitani je ten div ak je mozne scrollovat hned na spodku a ked chcem vidiet cosi vyssie, tak pojdem scrollom hore? neviete mi niekto poradit? |
||
mimochodec Profil |
#2 · Zasláno: 2. 9. 2014, 01:19:52
Mám pocit, že máš trochu problém zformulovat větu. Podívej se na Odkazy na záložky v HTML » Mechanismus funkčnosti a jestli ti to nepomůže, napiš to znovu, s diakritikou a líp.
|
||
jozef159 Profil * |
#3 · Zasláno: 2. 9. 2014, 13:19:59
snazim sa spravit si chat, lenze chcem ked sa mi nacita stranka s chatom a na spodku okna kde sa mi zobrazuju spravy napisem cosi, tak sa misprava sice zobrazi na spodku daneho okna, ale musim si ho odrolovat na spodok a ja by som to chcel mat obratene, aby som historiu chatu roloval smerom zo spodu na vrh, tak ako funguje kazdy chat, lenze takto sa defaultne ide z hora dole, da sa to nejak inverznut, hlavne jednoducho? snad som to dobre opisal, co sa snazim docielit :)
|
||
pcmanik Profil |
#4 · Zasláno: 2. 9. 2014, 13:45:30
jozef159:
Cez css to nepôjde, použi JavaScript, ktorý ti to odroluje dole. Niečo ako: var element = document.getElementById("id_chatu"); element.scrollTop = element.scrollHeight; |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0