Autor Zpráva
Jannek
Profil *
Ahojte, potreboval by som poradiť či je možné nejako cez CSS zmeniť vzhľad tlačítka hľadať, keď je nastavený typ na image.

<input type="image" id="bottom" src="/tlacitko.aspx?text=hľadať">

Ku kódu nemám prístup, takže jediná možnosť ako ho môžem zmeniť je CSS, ale nejak ma nič nenapadá ako v tomto prípade.
xciza
Profil
Ahoj,
aby ti to šlo přes CSS tak bys musel udělat změnu i v html. Jinak asi JS.
jefitto44
Profil
input[type="image"] {
tu napiš čo potrebuješ
}

tiež

input#bottom {

}

id by malo ybť tiež jedinečné
Jannek
Profil *
Ok som si aj myslel, že s tým nič nespravím pokiaľ to bude nastavené to tlačítko ako obrázok.

Cez ten JS by to bolo treba ako?
xROAL
Profil
Jannek:
Ok som si aj myslel, že s tým nič nespravím pokiaľ to bude nastavené to tlačítko ako obrázok.
Prečo by s tým mal byť problém? Aj také tlačítko môže mať margin, padding, nejaké pozadie, bordery a mnoho iného. Úplne bežne sa naň dajú aplikovať CSS štýly, hľa: http://kod.djpw.cz/mkib.
Tomáš123
Profil
xROAL:
Jannek:
Ku kódu nemám prístup
Ty si kód zmenil úplne.

Pred načítaní stránky som videl tlačítko „Odoslať“, čo asi nie je žiadúce správanie.

Jannek:
Šlo by to prekryť absolútne poziciovaným prvkom. Musel by sa však nachádzať v kóde HTML. JavaScriptom by sa určite dal vytvoriť.
Jannek
Profil *
Našiel som nejaký kód na JS.

{document.getElementById('bottom').type="submit"};

{document.getElementById('bottom').value="Hľadať"};

Len asi by to chcelo ešte upraviť?

No a ešte ak by ste mi vedeli poradiť ako by som to spravil ak by som chcel meniť viac obrázkov cez JS, pomocou alt v jednom scripte?
Jannek
Profil *
Ešte som našiel tento kód:

set = function (id, txt) {document.getElementById(id).innerHTML = txt;}
set('collapse','Collapse all');
set('expand','Expand all');
set('bar', '|');

Len to neviem rozbehať.
Jannek
Profil *
Takto mi to funguje s časti

 <script>window.onload = function (){
set = function (id, tag, txt) {document.getElementById(id).getElementsByTagName(tag).src = txt;}
set('1','img', 'nieco.jpg');
set('2','input', 'nieco.jpg');
set('3', 'img', 'nieco.jpg');

}</script>

No problém je v tom, že vždy to 3 nastavenie už ignoruje, a to môže prehodiť ako chcem.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: