Autor Zpráva
ronn
Dobry den!
Mam pro vas dost mozna trivilani dotaz. Teprve nedavno (dneska:) ) jsem se zacal ucit tvorit layout pomoci CSS pozicovani, a hned se vyskytl problem - v pohode jsem si vytvoril stranku, ktera se mi ve Firefoxu zobrazila temer bez problemu tak, jak jsem chtel. Rikal jsem si ze na to, ze se tim zabyvam teprve pul hodiny je to docela uspech a napadlo me zobrazit si stranku i v jinych prohlizecich. Malem jsem vyskocil ze zidle, kdyz jsem spatril, ze IE to nezobrazi temer vubec a Opera s jednou chybou. Muzete mi prosim, poradit, kde je chyba?

Omluvte tak trochu "zpraseny" HTML kod, ve sve nedockavosti jak bude stranka vypadat jsem se tak trochu vykaslal na "predpisovou" syntaxi. Ty priserne barvy jsou tam pochopitelne jen pro prehlednost.

Link: http://executable.ic.cz/pozicovani.html
ronn
Postupem casu problem vyresen, omlouvam se za, jak jsem zjistil, stupidni dotaz :).
Martin
tak alespoň napiš řešení problému.
ronn
Stačilo dát hlavičče pevnou výšku (height), aby to každý prohlížeč nemohl interpretovat jinak. To ostatní bylo způsobeno pouze nějakými triviálními chybami ve zdrojovém kódu. Řešení si můžete prohlédnout pořád na stejné adrese.

Objevil se ale jiný problém, potřeboval bych udělat patičku, která by ale nebyla pouze pod oddílem s obsahem, ale začínala by pod menu a pod obsahem, to znamená že by se musela posouvat podle textu v obsahu, ale zároveň by se musel posouvat i oddíl s menu. Jak na to? Opět díky;)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0