Autor Zpráva
Forms
Profil
Dobrý den
Mám div ktery má css :

 .header_em {  
          min-height: 50px;
          height: auto;
          background: rgba(103, 108, 83, 1);
          border-top-right-radius: 5px;
          border-top-left-radius: 5px;
          margin: 0 0 0 300px; 
          color: #fff; 
          line-height: 40px; 
          padding: 0 0 0 30px;
          font-size: 16px;
          text-shadow: 1px 2px 3px #808080;

          }

ale když dam do nej vypisovat mysql tak to přesahuje jak to jde omezit aby vypisoval pouze do divu ??


vypisování mysql :


<?php
function status_clienta_admins() {
mysql_set_charset("utf8");
include_once "view/config/config.php";
$user_check = $_SESSION['username'];
$result = mysql_query($sql);
echo "<table cellpadding=\"2px\" cellspacing=\"0px\" border=\"1px\" id='stat_clients'";
$status =mysql_query("SELECT * From clients order by id desc LIMIT 50;");
while ($row=mysql_fetch_array($status))
echo "<tr><td>".$row['input_name']."</td><td>".$row['input_surname']."</td><td >".$row['tipe_mooney']."</td><td >".$row['tipeincome']."</td><td>".$row['input_maxincome']."<td>".$row['theydemand']."</td></td><td>".$row['input_street']."</td><td>".$row['input_city']."</td><td>".$row['input_psc']."</td><td >".$row['input_telephone']."</td><td>".$row['datume']."</td><td>".$row['client_stat']."</td><td>".$row['id_tipar']."</td><td><a href=\"index.php?mode=uprava&edit=$row[id]\">upravit</a></td></tr>\n";
echo "</table>";
}
?>
lionel messi
Profil
Forms:
Mohla by ti pomôcť CSS vlastnosť overflow.
Fisir
Profil
Reaguji na lionela messiho:
+ bude třeba deklarovat i výšku, nyní má div výslovně psáno, aby se natáhnul podle obsahu.
Tomáš123
Profil
lionel messi:
CSS vlastnosť overflow
Podľa mňa je v takomto prípade overflow nevhodný. Skôr to bude v obsahu, ktorý sa vypisuje...

Forms:
Nevypisuješ náhodou nejaké pridlhé slová alebo nedeliteľné medzery? Pridáš nám sem prosím živú ukážku stránky, na ktorej chybu pozouješ?
Forms
Profil
mohu vám sem dat obrázek jak to vypadá
Tomáš123
Profil
Forms:
Lepší by bol vygenerovaný kód umiestnený v tomto editore.
Forms
Profil
Pokouším se to sem dat a nejde to furt nějake chyby
mimochodec
Profil
Forms:
Pokouším se to sem dat a nejde to furt nějake chyby

Jestli to tam dáváš včetně toho php, tak se není čemu divit. Dej tam to vytvořené html + css.
Forms
Profil
http://kod.djpw.cz/tbjb


aby se to vypsalo do te tabulky podle rozhraní pc
Tomáš123
Profil
Forms:
Tabuľka presahuje rozmery obaľovacieho prvku až keď zúžime resp. priblížime okno prehliadača. To ale nemá nič spoločné s MySQL a výpisom dát. Takto sa správa každá obyčajná tabuľka. Môžeš tomu ale predísť nastavením obtekania každej bunke tabuľky <td> pomocou vlastnosti float: left. Existuje aj riešenie, ktoré nastaví rovnakú výšku aj prázdnym bunkám, ale to nie je predmetom problému. Nápomocný by mohol byť Strawberryho článok Responsivní tabulky.
Forms
Profil
Protože jak sem vám to posílal tak potom my to dělalo na jednom PC přes někde zase malé ja bych potřeboval aby se to roztahlo pouze po cele šířce divu


a jak potom jde udělat že když tam je třevba jen o 50% mene div aby se roztahl po celem div ?
Tomáš123
Profil
Forms:
Sformuluj prosím svoju požiadavku poriadne. Nechápem, čo vlastne potrebuješ.
Forms
Profil
Takle když mám třeba 10 td tak je po celem div ale když jich mám pouze 5 tak je jen do 50% v divu potřebuji aby se to roztahlo
mimochodec
Profil
Forms:
Udělej to takhle:
<div>
  <div>
  </div>
  <table>
  ..
  </table>
</div>
Ten vnitřní div se roztáhne na 100 % dostupné šířky. A ta bude daná tou tabulkou.
Bubák
Profil
Forms:
Popis toho, co vlastně chceš, je dost zmatený, ale pokud jsem to pochopil správně, tak takto:
Stav nedávej do DIVu, ale to tabulky, koukni na Tabulky » caption
Pokud se má tabulka roztáhnout, dej ji šířku 100%.
Pokud ti bude kvůli 300px paddingu "zlobit" stoprocentní šířka, použij matrjošku, nebo CSS vlastnost box-sizing.
Mimo téma:
height: auto; nemusíš explicitně deklarovat, jde o výchozí hodnotu
Pro zaoblení rohůdávám přednost zápisu border-radius: 5px 5px 0 0; Je mi celkem jedno, který zápis upřednostňuješ, ale měl by ses toho držet, vypadá totiž blbě, když hned na dalším řádku deklaruješ levý margin zápisem pro 4 strany:
margin: 0 0 0 300px;
Pokud jsi začátečník a vůbec nevíš, o co vlastně jde, raději to nech tak, jak máš nyní, než aby sis rozbil, co funguje.

mimochodec:
Ten vnitřní div se roztáhne na 100 % dostupné šířky. A ta bude daná tou tabulkou.
I tak se dá, ale já bych pro nadpis tabulky použil CAPTION, je k tomu určený.
Forms
Profil
vyskouším díky mco všem

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: