Autor Zpráva
Vilak
Profil
ahoj, mám takový jeden problém a fakt mě dostal a nedokážu přijít, proč to tak je....
css mám ve složce style pojmenované style.css (tedy style/style.css)
mám stránku, kde mi normálně CSS funguje, ale jakmile něco napíšu do <div id="content">NĚJAKÉ CSS</div>, tak tam CSS prostě nefunguje....
příklad:
CSS zápis:
/* content */
#content {background-color: #efefef; width: 750px; min-height: 600px; float: left; padding: 5px 5px 5px 5px;}
#contentcomplet {background: url(../img/pozadi.jpg); height: 100%;}
#programy {border-bottom: 1px solid #a1a1a1;}
html zápis:
<div id="content">
    <div id="programy">
        <h3><a href="#">Název s odkazem</a></h3>
            <p>Popis programu, odstavec 1</p>
            <p>informace atd., odstavec 2</p>
            <p>...</p>
    </div>
</div>
Proč mi v divu s ID programy nefunguje CSS? proč mi to tam neudělá tu čáru?
když napíšu:
<div id="content">
    <div style="border-bottom: 1px solid #a1a1a1;">
        <h3><a href="#">Název s odkazem</a></h3>
            <p>Popis programu, odstavec 1</p>
            <p>informace atd., odstavec 2</p>
            <p>...</p>
    </div>
</div>
tak to funguje...

díval jsem se i v prohlížeči v "prozkoumat prvek" ID je tomu divu přiřazené (tedy div má ID programy) ale nemá přiřazené žádné hodnoty, jen ty z body... CSS mi normálně funguje jen do doby, než začnu psat cokoliv v contentu, tam prostě nefunguje... nevíte někdo, proč? za každů radu budu rád :)

Moderátor jenikkozak: Titulek „Nechápu! CSS nefunguje v mozille? o.O“ nevystihoval podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
mimochodec
Profil
Nahraj to na http://kod.djpw.cz a ukaž.
A oprav si titulek vlákna, nebo budeš brzo zkorigován směrem, který nechceš.
Vilak
Profil
tady to máš http://kod.djpw.cz/mcjb , u #content to vypsalo jakůsi chybu asi....
co je "titulek vlákna"? jako titulek mého "problému"?
mimochodec
Profil
Vilak:
co je "titulek vlákna"? jako titulek mého "problému"?

Nadpis vlákna.
Já tam tu čáru vidím. Co je tam špatně?
Vilak
Profil
já ji tam taky vidím, proč to nefunguje zde? http://gmvk.eu/uzitecne-programy.php
jinak....
na opeře i google chrome mi to funguje, ale na mozille se nic nezobrazuje, proč? o.O
na mozille se mi prostě neukazuje žádné CSS, které je v <div id="content"></div>.. proč? o.O
//edit
anonymníanonymní
Profil *
Zdravim,
já čáru na webu vidím jak v Chromiu, tak ve FF. Neni problém v cachi? Zkus tvrdý refresh (CTRL+F5, nebo CTRL+R).
tomášfuk
Profil *
Mně to funguje všude. Zkus vymazat mezipaměť.
Vilak
Profil
DÍKY! už mi to funguje, aktualizoval jsem mozillu a smazal mezipamět... (prostě všechno) a už to funguje :)
takže VYŘEŠENO, díky za rady :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: