Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
RadekHK Profil |
#1 · Zasláno: 11. 1. 2015, 09:44:45
Dobrý den,
bohužel si už nevím rady, jak se zbavit mezery v mém internetovém obchodě. Ošklivá mezera se nachází v http://www.kavanadoma.cz/portalkavy/e-basket nákupním košíku u ,,způsobu platby". CSS ovládám pouze, jako začátečník, tak že uvítám všechny rady. Děkuji. |
||
Taurus Profil |
#2 · Zasláno: 11. 1. 2015, 10:22:09
Protože máš tři th v thead, ale o řádek níž máš v tbody čtyři td. Smaž poslední prázdný.
|
||
RadekHK Profil |
#3 · Zasláno: 11. 1. 2015, 10:29:55
Taurus:
Palec nahoru :-) To mě opravdu nenapadlo...Bohužel mám eshop pronajatý a tak do html kodu nemohu zasahovat...pouze mohu měnit CSS. Napíši na podporu, aby to opravili. Moc děkuji. |
||
Taurus Profil |
#4 · Zasláno: 11. 1. 2015, 10:31:28
Rádo se stalo, chvilku se mi taky nedařilo.
|
||
RadekHK Profil |
#5 · Zasláno: 11. 1. 2015, 10:34:19
Popravdě, když se koukám na html kod, tak je mi z toho ouzko.... mají to napsané hrozně...v td mají další table apod....
|
||
Taurus Profil |
#6 · Zasláno: 11. 1. 2015, 10:45:11
Nebo čtyři vnořené spany. Po pravdě ani ta grafika není dechberoucí. Holt jejich doména mluví za vše – eshop-rychle.cz.
|
||
anonymníí Profil * |
#7 · Zasláno: 12. 1. 2015, 08:52:12
RadekHK:
„v td mají další table apod“ Současného kódu se zastávat nechci, ani jsem do něj nekoukal. Nicméně to tvrzení, které jsi uvedl, a které já cituji, je nesmyslné. Tabulky je možno zanořovat a jediným správným místem, kde může být vnořena další tabulka, je právě TD rodičovské tabulky. Taurus: Eshop-rychle je pouze služba, kde si eshop během chvilky naklikáš sám (proto rychle). Název domény v tomto případě nevypovídá nic o kvalitě služby, jen je to šablonovité řešení, které nemůže být dokonalé pro všechny případy. RadekHK: Pokud jde o mezeru na konci té druhé tabulky, tu já nevidím (možná se v některých prohlížečích objevuje. Nicméně, podle současného HTML, které se měnit nemůže, by to šlo udělat následovně: #basket_form > table.cart + script + table td + td + td + td {display: none} |
||
RadekHK Profil |
Já to zkoušel takto:
#basket_form table:nth-child(3) tr:first-child td:last-child {display:none;}, ale pak se nezobrazovaly ceny v tabulce pod... Radši to nechám být...kdo ví, kde by se co vypnulo :-) BTW. O kvalitě služeb jsem nic nepsal. Zanořování tabulek je nepřehledné a nevidím důvod proč je to v tomto případě použito. |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0