Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
svinka_spinka Profil |
#1 · Zasláno: 10. 8. 2015, 01:05:49
Ako to spravím bez dvojitého zápisu menu ?
Live ukážka |
||
sitole Profil |
#2 · Zasláno: 10. 8. 2015, 08:34:23
svinka_spinka:
Možná jsem malinko pozadu já, ale nevím co přesně potřebuješ.. :) Nechceš se více rozepsat..? |
||
svinka_spinka Profil |
#3 · Zasláno: 10. 8. 2015, 08:53:08
To menu je spravené takto:
<logo><menu><(schované) tlačidlo> <(schované) menu2> následne ak sa obrazovka zmenší tak to vyzerá takto: <logo><(schované) menu><tlačidlo> <menu zobrazené po kliknutí na tlačidlo> a chcem aby to fungovalo nejako takto: <logo><menu><(schované) tlačidlo> a po zmenšení obrazovky: <logo><(schované)menu[po kliknutí na tlačidlo menu zobrazené inak]><tlačidlo> |
||
sitole Profil |
#4 · Zasláno: 10. 8. 2015, 09:45:34
svinka_spinka:
Zajímavé a velice složité řešení, ale potřebujeme živou ukázku toho co máš zatím hotové za kod.. A né tady, ale na externím uložišti. |
||
anonymníí Profil * |
#5 · Zasláno: 10. 8. 2015, 09:51:40 · Upravil/a: anonymníí
svinka_spinka:
A kde je problém? Tvůj myšlenkový postup je správný a pseudokód také. HTML ve tvaru UL LI LI /UL TLACITKO nebo TLACITKO UL LI LI /UL je správně. Na základě šířky viewportu pak rozohduj, zda bude menu a tlačítko zobrazené či skryté. sitole: Co je na tom složitého? Jedna podmínka na viewport a změna display: block/none na dvou elementech... |
||
juriad Profil |
#6 · Zasláno: 10. 8. 2015, 09:54:10
svinka_spinka:
Podívej se na ukázku bootstrapové navigace a prozkoumej její HTML a CSS: getbootstrap.com/components/#navbar |
||
sitole Profil |
#7 · Zasláno: 10. 8. 2015, 11:48:01
anonymníí:
Je pravda, že když to takhle vezmete tak není, ale tamto se zdálol sloažité.. otřeboval jsem vedět, jaký má kod.. :) |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0