| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Pavel Krátký Profil * |
#1 · Zasláno: 4. 9. 2015, 11:09:48
Ahoj, uměl by někdo takhle z fleku mi poradit, jak v CSS, případně jQuery(?), udělat, aby se menu schovávalo, když se roluje stránka (dolů)?
http://www.dobryzahradkar.sk/ Jde mi o to, aby tam z toho menu zůstaly vidět jen popisky a ta podtržení a to už se dál nerolovalo. Zkrátka a dobře, aby tam bylo k dispozici po celou dobu, aby na něj návštěvník mohl kliknout. Ještě je tam "trochu" problém v tom, že to je responzivní šablona a při "užším" width se button eShop posadí do další lajny. Tak jen kdyby náhodou, mohu za to nabídnout i nějakou malou odměnu (100,-Kč?), když by to bylo dnes do cca 17 hod. Mail pk11 [na,ve,v] centrum.cz Díky, Pavel PS. Je to šablona Evoke, v základu to umí, jenže musel jsem překopat design a předělával jsem to trochu humpolácky :) |
||
| grfgrf Profil |
#2 · Zasláno: 4. 9. 2015, 13:28:21
Ak som dobre pochopil, chceš aby keď uźívatel rollne až po pozíciu menu, tak to potom zostane fixnuté na vrchu obrazovky a tie obrázky zmiznú?
Aby si to spravil, budeš sa musieť pohrať s javascriptom(jquery); JS: //menu objekt
var jMenu = $('#menu');
//scroll funcia
$(window).scroll(function() {
//aktualny scroll
var wScroll = $(this).scrollTop();
//ak je scroll vacsi ako offset navigacie
if (wScroll >= jMenu.offset().top) {
//pridas menu divu classu sticky
jMenu.addClass('stickyMenu');
//schovas vsetky obrazky v menu
$('img', '#menu').hide();
} else {
... //vratit do povodneho stavu (removeClass)
}
);CSS: #menu.stickyMenu {
position: fixed;
top: 0;
left: 0;
width: 100%;
z-index: 1000;
}S tym eShop buttonom mozes spravit to, ze si definujes vlastne breakpointy pomocou media query a napises nove css pravidla @media screen and (max-width: 999px) {
...
} |
||
| Pavel Krátký Profil * |
#3 · Zasláno: 4. 9. 2015, 16:54:28
grfgrf:
Ozval by ses mi prosím na mail, ať se dohodneme na penězích? pk11 centrum cézet Děkuju! |
||
| grfgrf Profil |
#4 · Zasláno: 4. 9. 2015, 21:56:00
O peniazoch sa baviť ani nemusíme, dal som ti len krátky úrvyvok kódu aj ten nedokončený... Ak máš ešte nejaké otázky tak kludne napíš sem alebo grfgrf centrum sk
|
||
|
Časová prodleva: 10 let
|
|||
0