Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
leonek Profil |
#1 · Zasláno: 23. 10. 2015, 14:12:55
Ahoj všichni
Používám CMS Joomla 3.3.3 s pluginem JEvents a v kalendáři akcí (ZDE), který tento plugin generuje a když se podíváte na nastavený styl nadpisu každé údálosti, zjistíte, že s barvou není něco v pořádku. Můžete mi prosím říct, jak je možné, že prohlížeč ví, že má obarvit nadpisy, ale neudělá to? Děkuji za případné odpovědi. |
||
anonymníí Profil * |
#2 · Zasláno: 23. 10. 2015, 14:16:00
leonek:
A co konkrétně s barvou není v pořádku? Deklaruješ zelenou (dokonce s importantem), a zelená na webu je. Mimochodem, nadpis události na webu není žádný. Je to jen odkaz v odstavci, ne nadpis. |
||
leonek Profil |
Mě se v Mozille Firefox 41.0.2 ukazuje první nadpis šedivou barvou, druhý v měsíci (Mojné) deklarovanou zelenou a třetí v dalším měsíci zase šedivou. Nechápu.
Tak už jsem to vyřešil po svém. Z deklarace třídy a.ev_link_row:link jsem odtranil ":link" a přidal "!important".
|
||
anonymnii Profil * |
#4 · Zasláno: 24. 10. 2015, 08:15:33
Important nepouzivej.
Důvod, proc byly ty odkazy sedě je ten, ze nebyly :link, ale :visited. Odstraněním :link nastavujes barvu oběma stavům. Pokud bez importantu nebudou zelené, podívej se, který šedý selektor to prebiji. Pak použij jen dostatečně silný jiny selektor. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0