Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
grimword Profil |
Chtěl by jsem udělat scrollující DIV, který scrolluje společně se stránkou. Podařilo se mi udělat prozatím tento DIV www.jakdosahnoutorgasmu.cz/. Možná je to ještě lépe vidět na delší stránce jako www.jakdosahnoutorgasmu.cz/masturbace-a-orgasmus-okurkou-bananem-mrkvi-nebo-kartackem/ Udělal jsem to pomocí { position: fixed; } (ten vpravo).
Má to ovšem dva problémy: - má to margin z vrchu, takže si ten horní margin drží i při scrollování a nepřiplácne se na horní lištu prohlížeče - nerespektuje to patičku, při úplné scrollování dolů to překryje patičku Jak to lépe vyřešit? |
||
Tomáš123 Profil |
#2 · Zasláno: 2. 2. 2016, 17:10:46
grimword:
Jak vytvořit fixovaný banner? |
||
grimword Profil |
#3 · Zasláno: 3. 2. 2016, 17:57:59
Na stránku www.rychlezajezdy.cz/test.html jsem zkopíroval zdrojový kód z Jak vytvořit fixovaný banner?. Ale ono to nefunguje.
- První problém je, že to vůbec nefunguje. - Druhý problém je, že ten modrý obdélník není uvnitř svého DIVu. - Třetí problém, že to vůbec nesrolluje. |
||
nightfish Profil |
#4 · Zasláno: 3. 2. 2016, 18:07:56
grimword:
Nefunguje to proto, že JavaScript je v kódu vložen ještě definicí těch DIVů, takže document.getElementById("sidebar") vrátí null . Dej ten skript na konec souboru nebo jej volej až po sestavení DOMu a všechno bude v pořádku
Modrý obdélník je uvnitř DIVu s class "sidebar", který sice není vidět, ale má position: absolute; right: 0 , takže je připlácnutý k pravému okraji okna.
|
||
Časová prodleva: 9 let
|
0