Autor Zpráva
janek007
Profil
Zdravím,

mohl by mi někdo pomoct. Barvím pozadí jednotlivých buněk th a td v tabulce a problém je ten, že pokud je někde text na dva řádky, tak u ostatních buněk, kde je jen jeden řátek se mi pozadí zabarví pouze do 1/2. Tam kde není text, už se nezabarví.

.content .mainbar .article th {
    margin: 1px 0px 1px 1px;
  padding:2px 5px 2px 5px;
  color:white;
  text-align: center;
  font-weight: bold;
  background-color: black;
  width:120px;
  float: left; 
}                                          

.content .mainbar .article .radek1 {
    margin: 1px 0px 1px 1px;
  padding:2px 5px 2px 5px;
  color:black;
  text-align: center;
  background-color: AliceBlue;
  width:120px;
  float: left;
  height: 100%;
}
 
.content .mainbar .article .radek2 {
    margin: 1px 0px 1px 1px;
  padding:2px 5px 2px 5px;
  color:black;
  text-align: center;
  background-color: WhiteSmoke;
  width:120px;
  float: left;
  
}


     <table border="1" cellpadding="6" cellspacing="0">
      <tr>
        <th><?php echo $lng["recept"]["kod"] ?></th>
        <th><?php echo $lng["recept"]["popis"] ?></th>
        <th><?php echo $lng["recept"]["cas_vytvoreni"] ?></th>
        <th><?php echo $lng["recept"]["cas_zmeny"] ?></th>
        <?php if (($config["pouzivat_heslo_uzivatele"] == 0) OR ($_SESSION["user_recepty"] >= 5)) { ?>
            <th>&nbsp;</th>
            <th>&nbsp;</th>
        <?php } ?>
      </tr>




Děkuji
juriad
Profil
janek007:
Za to asi může ten float, který v tabulce nemá co dělat.
janek007
Profil
pravda. Toho jsem se vůbec nevyšiml. Původně jsem to dělal přes div, ale pro zjednodušení sem se vrátil k tabulkám. Díky
Bubák
Profil
janek007:
ale pro zjednodušení sem se vrátil k tabulkám
Vždyť to jsou tabulková data, na ty je tabulka nejideálnější.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: