Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
janek007 Profil |
Zdravím,
mohl by mi někdo pomoct. Barvím pozadí jednotlivých buněk th a td v tabulce a problém je ten, že pokud je někde text na dva řádky, tak u ostatních buněk, kde je jen jeden řátek se mi pozadí zabarví pouze do 1/2. Tam kde není text, už se nezabarví. .content .mainbar .article th { margin: 1px 0px 1px 1px; padding:2px 5px 2px 5px; color:white; text-align: center; font-weight: bold; background-color: black; width:120px; float: left; } .content .mainbar .article .radek1 { margin: 1px 0px 1px 1px; padding:2px 5px 2px 5px; color:black; text-align: center; background-color: AliceBlue; width:120px; float: left; height: 100%; } .content .mainbar .article .radek2 { margin: 1px 0px 1px 1px; padding:2px 5px 2px 5px; color:black; text-align: center; background-color: WhiteSmoke; width:120px; float: left; } <table border="1" cellpadding="6" cellspacing="0"> <tr> <th><?php echo $lng["recept"]["kod"] ?></th> <th><?php echo $lng["recept"]["popis"] ?></th> <th><?php echo $lng["recept"]["cas_vytvoreni"] ?></th> <th><?php echo $lng["recept"]["cas_zmeny"] ?></th> <?php if (($config["pouzivat_heslo_uzivatele"] == 0) OR ($_SESSION["user_recepty"] >= 5)) { ?> <th> </th> <th> </th> <?php } ?> </tr> Děkuji |
||
juriad Profil |
#2 · Zasláno: 6. 4. 2016, 12:29:43
janek007:
Za to asi může ten float, který v tabulce nemá co dělat. |
||
janek007 Profil |
#3 · Zasláno: 6. 4. 2016, 12:42:57
pravda. Toho jsem se vůbec nevyšiml. Původně jsem to dělal přes div, ale pro zjednodušení sem se vrátil k tabulkám. Díky
|
||
Bubák Profil |
#4 · Zasláno: 6. 4. 2016, 12:46:58
janek007:
„ale pro zjednodušení sem se vrátil k tabulkám“ Vždyť to jsou tabulková data, na ty je tabulka nejideálnější. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0