| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| libik Profil * |
#1 · Zasláno: 17. 12. 2005, 18:53:30
Zdar lidi, prosím pomoc!!!
Dřive jsem dělal stránky jenom za pomoci FRAMESETU, nyní jsem začal kompletně v CSSku(myslím rozvržení stránek jako-levé menu, pravé menu, ve středu se vypisuje to, na co v levém/pravém menu kliknete). No a já si to pěkně všechno udělal v CSS. Nyní je problém, protože s použitím FRAMESETU jsem pouze definoval název rámu a pak se na něj odkazoval. Tzn. Měl jsem třeba 20stránek, každá vypadala stejně-tedy měla levé, pravé menu a uprostřed místo na to, na co jste klikli. A když jsem dodělal něco nového, stačilo změnit pouze jenom levé/pravé menu a na všech 20stránkách se zobrazovalo i s tou novou věcí! No a to je ten problém, nevím jak to udělat, aby mi to v CSSku(pokud se dá nějak použít PHP, tak mi to sem napište, já to zvládnu) pracovalo stejně? Budu dělat hodně velký WEB, bude tam přes 100stránek a na levé straně, kde bude menu, budu neustále něco doplňovat-no a přijde mi zvrhlé, že když dodám nový typ kočárku, abych to musel měnit na dalších stovkách stránek?! To je zdlouhavé a nepříjemné. Takže jestli někdo víte, jak to udělat, abych použil něco jako ve framesetu příkaz "target", byl bych vám vděčen! Díky |
||
| Tin Profil |
#2 · Zasláno: 17. 12. 2005, 18:56:32
|
||
| libik Profil * |
#3 · Zasláno: 17. 12. 2005, 18:57:33
Děkuji ti TINE!!! MOC MOC-je tam vše, co jsem potřeboval, budu tě milovat do konce života!
|
||
|
Časová prodleva: 21 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0