Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
saintanwar Profil |
#1 · Zasláno: 16. 6. 2016, 18:41:14
Ahoj, nevím zda to napíšu srozumitelně :) Stáhl jsem si free responsivní menu (z tympanus, coldrops) a po mnoha pokusech se mi stále nedaří, aby se menu nerozbalovalo přes celou stránku při šířce prohlížeče nad 688px. Zádrhel bude asi u position:relative vs position:absolute, ale vlastními silami jsem si s tím vůbec neporadil.
Když se podíváte na odkaz, tak při rozlišení nad 688px se menu rozbaluje na 100%ní šířku stránky a já bych potřeboval, aby nepřetékal do stran přes "container". Jakmile je to pod 688px (viz @media), změní se relative na absolute, jelikož položky menu nejsou již v jednom řádku a může se to tudíž rozbalovat "mezi" jednotlivé položky menu, čili pod sebe, zároveň již nepřetéká do stran obsah primárního divu (container). Mohl by mi prosím někdo poradit, zda lze a jak style přizpůsobit? Zkoušel jsem dávat přes @media pevnou šířku, ale zase position to komplikoval. Díky za každou radu ;) V kódu se jedná o oblast v "NAVIGATION" a pod stejným označením je i v css souboru. |
||
Tomáš123 Profil |
#2 · Zasláno: 16. 6. 2016, 21:27:34
saintanwar:
Pridaj ku prvku .cbp-hrmenu deklaráciu position: relative .
|
||
saintanwar Profil |
#3 · Zasláno: 16. 6. 2016, 22:31:29
Tomáš123:
super...moc děkuji, tam jsem to nezkoušel, ....já to špatně řešil u submenu (hrsub) |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0