Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
robbie Profil |
Zdravím,dělal jsem stránku podle tutoriálu, ale je zde několik chyb:
1. nezobrazuje se image slider, zmizely i obrázky pro slider 2.unordered list - s treninkem se nezobrazuje pod sebou 3.nezobrazuje se logo :kod vložím nebo mohu na vaš mail zaslat celý zip file se soubory a kodem. A .js soubor pro slider a .css soubor jsou na : https://www.w3newbie.com/tutorials/the-gym-responsive-html5-and-css3-website-tutorial/ Děkuji moc, jestli budete mít někdo chvilku. Nedokážu přijít na to, kde je chyba. Moderátor juriad: Odmazán kilometr kódu.
|
||
juriad Profil |
#2 · Zasláno: 24. 6. 2016, 19:53:46
Vytvoř živou ukázku. Jistě máš nějaký nějaký svůj hosting, kam to můžeš nahrát a poslat nám odkaz.
|
||
robbie Profil |
#3 · Zasláno: 26. 6. 2016, 18:51:08
juriad:
Uploadnul jsem soubory na: testuj.8u.cz 1. nezobrazuje se image slider, zmizely i obrázky pro slider 2.unordered list - s treninkem se nezobrazuje pod sebou 3.nezobrazuje se logo Děkuji za pomoc |
||
Davex Profil |
#4 · Zasláno: 26. 6. 2016, 19:53:20
robbie:
„1. nezobrazuje se image slider, zmizely i obrázky pro slider“ 1) V tutoriálu ti radí, abys použil jQuery 1.6.1 a ty tam máš verzi 3.0.0. 2) U načtení druhého skriptu máš překlep v názvu atributu src .
3) Obrázek gym3.jpg není na serveru. |
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
robbie Profil |
#5 · Zasláno: 30. 6. 2016, 20:28:35
Davex:
Díky moc za pomoc, upravil jsem ten preklep src, stáhnul správnou jquery 1.6.1, predelal drobné mouchy a vse funguje i responsivně. Díky |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0