Autor Zpráva
tester
Profil *
Proč se mi na stránce s kódováním UTF-8 nezobrazuje šipka?

$("html > head").append("<style id=styles>div#panel { position: absolute; border-radius: 3px; font-family:'Arial Black'; font-size:13px; }\n\r" +
     "ul li:before { content: \"\00BB \8680\"; }"
    + "</style>\n\r");      

Okopíroval jsem odsud:
www.artishock.net/coding/css-list-styling-using-ascii-special-characters

Zobrazuje se hatmatilka
juriad
V JS řetězci musíš zpětné lomítko escapovat:
$("html > head").append("<style id=styles> ... ul li:before { content: \"\\00BB \\8680\"; }</style>\r\n");  

Nejsem si však jistý, proč se snažíš zobrazit znak www.fileformat.info/info/unicode/char/8680/index.htm?
tester
Profil *
Díky. Mám ještě dotaz. Dejmetomu že mám dvě situace. Seznam této formy:

$("html > head").append("<style id=make_it_easy_styles>div#make_it_easy_panel { position: absolute; border-radius: 3px; font-family:'Arial Black'; font-size:13px; }\n\r" +
"div#make_it_easy_panel ul li { display:inline;list-style-type: none; content: \"\\0020\"; }" +
"div#make_it_easy_panel ul li:before { list-style-type: none; content: \"\\25B6\"; }" +
"</style>\n\r");

HTML (šipka) BODY (šipka) DIV (šipka) DIV (šipka) MAIN (šipka) SECTION
a zkrácený seznam této formy:
(šipka) DIV (šipka) DIV (šipka) MAIN (šipka) SECTION
Jak bych to mohl udělat, aby za určité podmínky první položka buď obsahovala šipku na začátku nebo neobsahovala? V případě, že si vyžádám zbrazit zkrácený seznam html prvků tak se některé předcházející prvky nezobrazí a tudíž je ale třeba šipku nechat aby bylo jasné že se jedná o prvek vnořený hlouběji v kódu. V případě, že se jedná jen o HTML tag, už není třeba šipku dávat protože se jedná o komplexní výpis.
juriad
Myslíš něco jako toto?
Živá ukázka
tester
Profil *
Ne. Myslím aby zmizela ta šipka na začátku pokud první element je HTML. Protože všechny ostatní elementy které se mohou objevit už mohou být pouze vnořené v HTML. Jak to celkově vyřešit. Asi nejdříve nadefinovat jeden styl, a pokud se tam objeví slovo HTML (určím podmínku pomocí JS) přidám ještě jiný styl nebo jinou třídu.

To je dobrý, už vím jak to udělám

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0