Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
robbie Profil |
#1 · Zasláno: 3. 9. 2016, 10:46:19
Ahoj, bud jsem slepej nebo u6 nevím, o veškerých komponentách bootstrapu sem našel ledacos, ale o vytvoření Footeru vůbec nic.
Jak vytvořit správný responsivní footer, máte prosím někdo odkaz nebo přímo základní kostru kodu. Děkuji moc |
||
Taps Profil |
#2 · Zasláno: 3. 9. 2016, 10:59:50
Ja si myslim ze na tom neni nic sloziteho jen pouzijes zase tridy bootstrapu
|
||
robbie Profil |
#3 · Zasláno: 3. 9. 2016, 11:03:26
Taps:
a o to mi jde, každá komponenta tam má svoje specifické a já nemužu k Footeru najít ty jejich, víš. |
||
Keeehi Profil |
Protože žádné speciální nejsou.
Když se podíváš do kódu, jak má vyřešenou patičku přímo getbootstrap.com tak zjistíš, že jediná věc co tam je použitá je třída container. |
||
robbie Profil |
#5 · Zasláno: 3. 9. 2016, 12:08:50
ok díky moc, tak se mi to nezdálo. A ted se tady marně snažím dát Patičce pozadí a vložit 3x Div se sloupcem. kde prosím dělám chybu, jestli máte někdo čas? Děkuju
<div id="footer"> <div class="container" > <div style="background-image:url("images/footer.png");"> <div class="rows"> <div class="col-md-4 col-sm-4 col-xs-12"> /první sloupec ve footeru </div> <div class="col-md-4 col-sm-4 col-xs-12"> /2hý sloupec ve footeru </div> <div class="col-md-4 col-sm-4 col-xs-12"> /3tí sloupec ve footeru </div> </div> </div> </div> </div> |
||
Keeehi Profil |
Nikde chybu neděláš (skoro).
u 4. divu máš třídu rows. Ta v bootstrapu neexistuje. Ale i když tam nemáš row , které tam má být, tak by sloupce měli fungovat. Jediný rozdíl je, že nebudou až ke kraji, jelikož container má padding, který právě row ruší.
A ještě tam máš zbytečně col-md-4 ale ničemu to neubližuje.
Živá ukázka |
||
davidfronek Profil |
#7 · Zasláno: 4. 9. 2016, 09:54:48
Jinak jestli myslíš fixní footer, tak ten uděláš jednoduše - použiješ třídu
.navbar-fixed-bottom a měl by se držet stále dole (na 100% šířky)
|
||
Časová prodleva: 7 let
|
0