Autor Zpráva
Fit
Profil *
Ahoj všem,
přecházím na novou šablonu a potřeboval bych pomoc se zobrazením hodnocení u pluginu WP-PostRatings, na webu se mi to zobrazuje takto:

Potřeboval bych, aby se ty hvězdičky zobrazily normálně v řádku i s tím celým textem ohledně hodnocení.

Odkaz na testovací web zde: betawp.lovkapra.com/video-lov...-vodach-6-dil

Poradil by mi prosím někdo, jak to upravit v css nebo kde je problém? CSS mi totiž moc nejde a nemůžu na to přijít, proč se ty hvězdičky načítají vertikálně. A taky když člověk ohodnotí, tak hvězdičky úplně zmizí (zobrazí se znovu až po aktualizaci stránky), na starém webu mi to funguje tak, že hvězdičky zůstanou zobrazené. Rád se i finančně odměním. Díky.

PS: Jen upřesním, že na webu používám cache, takže se to hodnocení neaktualizuje hned, ale správná statistika se načte jednou za hodinu (aby někoho nezmátlo to, že to nefunguje). Potřebuji opravit jen to správné zobrazení hvězdiček.
Fit
Tak už se mi to povedlo vyřešit pomocí jednoho člověka, chtělo to upravit v css takto:

body.td-animation-stack-type0 .td-animation-stack .entry-thumb, body.td-animation-stack-type0 .post img {
display: inline;
}

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0