Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
gully Profil |
Ahoj všem,
potřebuji nastavit obrázek na pozadí phpBB, ale z nějakého důvodu se mi to nedaří - nic se nezmění. Můžu poprosit o pomoc? Adresa fóra je tady. |
||
Lonanek Profil |
#2 · Zasláno: 18. 12. 2016, 12:21:31
Byl aktualizován styl? Nebo se jedná o problém umístění v CSS?
|
||
gully Profil |
#3 · Zasláno: 18. 12. 2016, 12:25:53
Aktualizoval, resp. vyměnil, jsem původní styl za zakoupený. Barvu pozadí změním bez problémů, ale obrázek v css sekci html tam ne a ne dostat.
|
||
Bubák Profil |
#4 · Zasláno: 18. 12. 2016, 12:42:58
V souboru gully.savana-hosting.cz/tjsokolbabice/forum/phpbb3/styles/canvas/theme/css/main.min.css je (mimo jiné):
html{background-image:none!important} Nevím, zda to bude stačit opravit ručně, nebo zda fórum nedělá minifikaci automaticky z gully.savana-hosting.cz/tjsokolbabice/forum/phpbb3/styles/canvas/theme/css/main.css, kde je: html { background-image: none !important; } none deklarovat obrázek na pozadí nebo to smazat a obrázek pozadí deklarovat tam, kde je pro html deklaruješ barvu pozadí, což bych doporučil, protože pak bude deklarace barvy i pozadí v jednom místě.
|
||
juriad Profil |
#5 · Zasláno: 18. 12. 2016, 12:48:29
Já tedy vidím, že nějaký obrázek na pozadí máš.
Tady nastavuješ pozadí headeru: .main-header { background-color: #4d4d5c; background-image: url("../images/backgrounds/poly.png"); background-position: center 10%; background-repeat: repeat; background-size: cover; height: 80px; } .main-header .container { background-image: url("../images/backgrounds/logo_sokol.png"); background-repeat: no-repeat; background-size: 79px 81px; display: table; height: 100%; margin-left: 5px; padding-left: 90px; width: 100%; } O jaké pozadí se jedná? Uprav ten styl a pak nám řekni, kterému elementu se co neukazuje. |
||
gully Profil |
To Bubák: Nevím, jak mi to mohlo uniknout. Koukal jsem na sekci html hned na začátku a tuhle už jsem přehlídnul. Díky, už to funguje.
To juriad: Asi se to tam objevilo v průběhu mých úprav. To všichni: Děkuju vám. |
||
Bubák Profil |
#7 · Zasláno: 18. 12. 2016, 16:41:30
gully:
„To Bubák: Nevím, jak mi to mohlo uniknout.“ To unikne snadno. Doporučuji používat nějaký vývojářský nástroj. Nástroje pro vývojáře v prohlížečích |
||
gully Profil |
#8 · Zasláno: 18. 12. 2016, 19:00:39
Bubák:
Díky. |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0