Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
veredico Profil |
Zdravím Vás,
mám borblém s CSS a už si nevím rady... /* Iphone 4 */ @media (width : 320px) and (orientation : portrait){ body{ background-color: red; } .apple_media{ max-height: 320px; height: 100%; } .test{ padding-top: 100%; } } @media (width : 480px) and (orientation : landscape){ body{ background-color: green; } .apple_media{ max-height: 480px; height: 100%; } .test{ padding-top: 100%; } } /* 321 x 374 */ @media only screen and (min-width : 321px) and (max-width : 374px) and (orientation : portrait) { body, body::before{ content: "portrait"; } } @media only screen and (min-height : 321px) and (max-height : 374px) and (orientation : landscape) { body, body::before{ content: "Landscape"; } } <body id="page-top" data-spy="scroll" data-target=".navbar-fixed-top"> <!-- Navigation --> <!-- Intro Section --> <p class="test">lorem ipsum</p> <!-- jQuery --> <script src="js/jquery.js"></script> <!-- Bootstrap Core JavaScript --> <script src="js/bootstrap.min.js"></script> </body> Muzete mi prosím někdo vysvětlit, proč mi nefunguje height100%, kdyz mam nastavene padding-top:100%... ? nechapu, proč je height ve vystupu do ctverce na 320-480-... px? ptal jsem se uz 3 kolegu, a ani jeden nevi... Prosim o radu... a nechci pouzivat height 150%, kdyz mam max-height:480px...(vystup padding je 320px...) |
||
Tomášeek Profil |
#2 · Zasláno: 14. 3. 2017, 08:19:19
veredico:
Procentuální velikost paddingu/marginu se počítá vždy z šířky elementu, ne jeho výšky. |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0