Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
lukyno010 Profil |
nazdar, robím v HTML/CSS jednu tabuľku no mám problém so zobrazením border-radius v Google Chrome.
Google Chrome: ![]() Druhý testovaný prehliadač Microsoft Edge/ prípadne aj Explorer: ![]() Chcel by som aby to bolo v obidvoch prípadoch resp. vo všetkých prehliadačoch tak ako je to v Edge. tu je ešte kúsok kódu CSS: .table { width: 100%; margin-bottom: 20px; font: bold; } .table tr{ background-color: #999; } .table td { border-style: solid none; padding: 10px; } .table td:first-child { border-left-style: solid; border-top-left-radius: 10px; border-bottom-left-radius: 10px; } .table td:last-child { border-right-style: solid; border-bottom-right-radius: 10px; border-top-right-radius: 10px; } .table tr:nth-child(even){background-color: #333;} Ak by ste mi vedeli poradiť bol by som veľmi vďačný. vopred ďakujem Moderátor Davex: Titulek „Border-radius HTML/CSS“ nevystihoval podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
|
||
xROAL Profil |
#2 · Zasláno: 27. 3. 2017, 20:33:41
Živá ukážka.
Zrejme máš ešte niekde inde v CSS border-collapse: collapse; pre tabuľky, ktorý toto v Chrome spôsobuje.
Skús v živej ukážke do štýlu pre .table dopísať border-collapse: collapse; , výsledok bude to, čo máš na prvom obrázku.
|
||
lukyno010 Profil |
xROAL:
áno to som zistil, túto vlastnosť som už aj odstránil všade kde mala súvislosť s table a keď to odstránim tak sa v chrome zmení tabuľka ale len do obnovenia stránky. Keď dám preskúmať cez F12 tak tá vlastnosť tam stále je(ukazuje aj v ktorom súbore a na ktorom riadku ale v skutočnosti tam už nieje) takže nechápem v čom je problém //EDIT: už mi to funguje, mal som niekde program zaseknutý a neuploadlo mi to na server takže ďakujem za pomoc |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0