Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
flambelle Profil |
#1 · Zasláno: 3. 8. 2018, 13:03:16
Zdravím,
pracuji s nějakými XML soubory a v jedné chvíli si je pro kontrolu otevírám v Chrome. Přes CSS si můžu skrýt/podbarvit některé elementy s určitými atributy, ale potřebovala bych, aby se mi také zobrazoval obsah určitého atributu: Příklad XML: <link xlink:href="XXXX">BlaBla</link> V CSS mi dříve fungovalo něco takového, což v prohlížeči zobrazilo text XXXX za mým BlaBla: link:after { content: attr(href); color: #999; margin-left: 0.2em; } To mi ale už nějakou dobu nefunguje. Je potřeba tam ještě něco přidat? Chvíli sem si s tím různě hrála, ale na nic nepřišla :/. |
||
Keeehi Profil |
#2 · Zasláno: 3. 8. 2018, 17:04:05
flambelle:
Fungovat by to mělo http>s://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/CSS/attr#Browser_compatibility Je ale možné že nějaké atributy nemusí být podporovány. Napadá mě třeba kvůli bezpečnosti i když konkrétní případ zneužití teď neznám. |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
flambelle Profil |
Keeehi:
Super, díky, když si v dokumentu dočasně nahradím <link xlink:href=" za <a href=" tak to funguje, můžu odkontrolovat a pak zas vrátit zpět, to mě vlastně nenapadlo. edit: aha, vlastně stačí zbavit se toho "xlink:" <link href=" |
||
Keeehi Profil |
#4 · Zasláno: 6. 8. 2018, 10:55:13
flambelle:
Já tam úplně přehlédl ten namespace xlink. No tak to potom samozřejmě může dělat problémy. XML soubory jsem nikdy nestyloval a ještě navíc s namespacy, takže o tom nic nevím. Podařilo se mi ale najít třeba Object moved a vypadá to, že by to mohlo být dobrým výchozím bodem této problematiky. |
||
Časová prodleva: 4 roky
|
0