| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| PCborec Profil * |
#1 · Zasláno: 29. 12. 2005, 18:44:17
nenašel by se někdo kdo by mi pomohl předělat stranku do css? ted mam www.penzionuzvonu.cz zatim mam hlavni stranku o nas a objednat formular. pokazde mam ale ten nadpis "penzion u zonu s tou hnedou carkou jinak vysoko, je to v tabulce. tak bych to chtel dat do css. nejake css uz tam je ale je tam jenom menu ostatni je spis pres tabulky.
zacal sem na www.penzionuzvonu.cz/new . nevim ale jak udelat aby to melo pevnou vysku podle menu a kdyz bude ten text vetsi nez menu aby se i to menu protahlo a dole bylo jenom hněde pozadi.. pokud někdo bude mit chvilklu tak by mi to hodně pomohlo. ICQ: 347564645 |
||
| peta Profil * |
#2 · Zasláno: 30. 12. 2005, 08:11:54
to neni spatna grafika...
o nas mas 40 chyb - www.w3c.org - HTML validator Ve FF je ten nadpis spravne vzdy na stejne pozici http://www.penzionuzvonu.cz/onas.html V IE ti to skace, coz je ovsem pro IE typicke, ze neco neni tak, jak jsi zadal... - valign="top" - bych zadal jenom u radku TR - jak to, ze vysku tabulky stanovis na 380 a pak do TD zadas klidne 400? - pak tady mas table height=1 a klidne do ni davas tabulku s height=2 a jeste s odkazem a normalnim fontem, ktery ma vysku kolem 12? Si myslim, ze tyhle vyskove kolize muzou zpusobovat divne chovani a zalamovani a tim radku navic, posuny. pro testovani uplne vyrad vsechny vlastnosti u TABLE TD a TR, zapni si BORDER. Ten border predevsim, na to ostatni se muzes vybodnout. Na borderu uvidis, co se ti roztahuje a to treba zmenit. |
||
| peta Profil * |
#3 · Zasláno: 30. 12. 2005, 08:12:55
PCborec Zkratka by to chtelo cely predelat, klidne, ale, co za to? :)
|
||
| ronan Profil |
#4 · Zasláno: 30. 12. 2005, 09:36:17
peta
tak trochu OT: proč tu všechny vždycky trápíš především validací? :D |
||
| PCborec Profil * |
#5 · Zasláno: 30. 12. 2005, 11:38:54
tak jsem to upravil, koukněte ted na www.penzionuzvonu.cz mam to už v css, celkem srozumitelny kod.
v mozille to jde vpohodě, ale v IE mam to okno s celou strankou zarovnane doleva mistro na střed. a ještě jak mam menu a je tam červenym napsane "Menu" a "Kontakt" tak ten světly podklad by měl mit šiřku 150px. v IE je to ok ale v mozille ten podklad končí za tim textem :( |
||
|
Časová prodleva: 21 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0