Autor Zpráva
Ikki
Profil
Ahoj,

dostal jsem do ruky kód, který vytváří select prostřednictvím JS, ale kvůli "vzhledu na webu" je v daném divu vložený ještě jeden select.

<td class="material"> //zde se vkládá select z JS
<select name="rez">
<option value="1">Bez řezu</option>
<option value="2">S řezem</option>
</select>
</td>

Ve výsledku tedy vyjde v zobrazení -
1. Materiál
2. Řez

No ale já potřebuji aby to bylo přesně opačně a to -
1. Řez
2. Materiál

Je nějaké takové řešení pro CSS, anebo JS?
Keeehi
Profil
Ikki:
A co kdyby se ten select vložil až za ten řez?
Ikki
Profil
Keeehi:
Problém by nastavil v dalším TD. Tabulka má vlastně v jednom sloupci dva selecty, jeden generován JS, druhý pevně daný. Když jej dám pod, mimo, nebo do jiného TD, skončí select jinde než má.
Bubák
Profil
Nedávno se tu řešilo prohození dvou odkazů, to nepomůže?
Ikki
Profil
Bubák:
Koukal jsem na to před založením vlákna, zkoušel jsem to, googlil jsem, ale tady prostě má očividně přednost JS a tak to hodí jako první, nebo to řešení na select nefunguje. Bohužel.
Kajman
Profil
Ikki:
Dodej živou ukázku. Ale třeba by stačilo přesunou class material na místo, kde chceš mít generovaný select.

<td>
<select name="rez">
<option value="1">Bez řezu</option>
<option value="2">S řezem</option>
</select>
<span class="material"></span>
</td>
Ikki
Profil
Kajman:
bohužel je script napsán tak, aby "material" byl pod td - např.
item.getElement('td.material').adopt( getMaterialSelect(id) ); a dalších x kódu podobného stylu.
Pokusil jsem se přepsat script aby fungoval na span, ale s tím nejsem nejlepší kamarád a ve chvíli kdy provedu jakoukoliv změnu, byť i jen přepis z td do span automaticky selže celý script.

Po přihlášení a nahrání fotky se dostanete k parametrům nahrané fotografie - lab.tiskfotek.eu
Tam je potřeba otočit selecty "Typ (nepovinné)" a "10x15" aby vlastně druhý select byl první.

Stránka je stále plná chyb, tedy se nelekněte, kdyby na Vás vyskočilo 399.99 errorů z JS ale stát by se to nemělo.
Keeehi
Profil
Ikki:
Problém by nastavil v dalším TD
Ale já neříkal aby se dával do jineho td. Místo metody adopt bys mohl volat něco jiného, co child node nevkládá na začátek, ale na konec rodičovského prvku. Bohužel teď nejsem u počítače, takže nejsem schopen ti říct, co přesně by to bylo.
MegaPocket
Profil *
Ikki [#1]:

A musí být jako první? Nestačí ho jen vybrat?

JS/Jquery(které tam očividně už je): jsfiddle.net/84o2xdvk/1
Ikki
Profil
MegaPocket:
bohužel takové řešení ničemu nepomohlo, stále je jako první materiál.
Kajman
Profil
Nebo v tom řádku přidejte ve všech jiných sloupcích rowspan a přidejte nový řádek s jednou buňkou s tímto class.

Stránku s nutným přihlášením a uploadováním souboru nepovažuji za šťastnou ukázku.
MegaPocket
Profil *
Tak snad takto: jsfiddle.net/6ywjet1f/1

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0