Autor Zpráva
Petr123
Profil *
Ahoj,

chtěl bych, aby v DIVu #box byli vekšeré ostatní DIVy vycetrovány na střed. Nějak mi to nejde. Zde je můj zápis CSS a XHTML...

<style type="text/css">
<!--
div {
position: static;
}
div#box {
width: 500px;
background: #FFCC00;
float: left;
text-align: center;
}
div.item {
float: left;
background: #FF6600;
padding: 0px 10px;
height: 20px;
margin-right: auto;
margin-left: auto;
}
div.spacer {
float: left;
width: 20px;
height: 20px;
background: #FF3300;
margin-right: auto;
margin-left: auto;
}
-->
</style>

<div id="box">
<div class="item">Položka menu #1</div>
<div class="spacer">&nbsp;</div>
<div class="item">Položka menu #2</div>
<div class="spacer">&nbsp;</div>
<div class="item">Položka menu #3</div>
</div>

Diky za pomoc, jestli to nekdo vyresi...
peta
Profil *
"DIVy vycetrovány na střed"
div.spacer {
float: left;
to je div, jehoz vlastnosti je zarovnani do leva
cili zrusit floatovani a nastavit margin:0 auto; Mozna jeste position:relative, kdyby to nechtelo centrovat

text v divu vycentrovany na stred, to je zas neco jineho
text-align:center
jakpsatweb - CSS a musis umet anglicky, ze align je zarovnani. Najit to v pravem sloupecku neni zas takova hruza
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0