Autor Zpráva
m_k_k
Profil
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat: mám v jednom starším webu použity rámce. Nahoře menu pod ním obsah. Teď jsem přidal do rámce Menu opravdové rozbalovací menu a narazil jsem na problém, že když se rozbalí, tak je skryto jakoby za okrajem konce rámce Menu. I když nastavím z-index na nějakou velkou hodnotu, tak to nepomáhá. Nevíte někdo, jak docílit toho, aby byl DIV s oním menu úplně nad všema rámcema. U toho DIVu mám position: absolute;
Děkuji za případné odpovědi
s pozdravem Martin K.
peta
Profil *
m_k_k
"narazil jsem na problém, že když se rozbalí, tak je skryto jakoby za okrajem konce rámce Menu"

Podle mne je to spravne chovani. mas nastaveny rozmery ramce a ikdyz je obsah vetsi, tak se pres okraje nedostane, maximalne se zobrazi scroll, podle toho, co mas nastaveno.

"jak docílit toho, aby byl DIV s oním menu úplně nad všema rámcema"
1. ten div do stranky vpisuje pres PHP include:
<?php include("menu.htm");?>
tim padem menu neni v ramu, ze?
2. pak muzes nastavit include i pro vse ostatni, pripadne menu includovat do vsech stranek
Pokud ti to ale staci, tak pak je treba nastavit na menu z-index treba 20 a na framy z-index:10. Ve ff tohle funguje, pro IE mozna bude treba jeste neco jineho.
Ale ja bych se drzel toho napsat include menu do kazde stranky. menu je zvlast, stranka je zvlast. A php to pekne spoji nez to posle uzivateli.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0