Autor Zpráva
paulos etruska
Profil
jak můžu zarovnat class na střed? nemyslim obsah ,ale celou class.
dík
Peca
Profil
class se nezarovnává. Spíš máš na mysli div nebo něco takového.
Přes CSS je to pro IE stejně jako u textu: text-align:center;, pro FF margin: 0 auto;
Radek Hrabůvka
Profil
text-align:center pro IE v nadřazeném elementu (zpradila div nebo body)
margin: 0 auto; nebo margin: 0 auto: 0 auto; do class, která má být uprostřed, místo 0 můžeš dát podle potřeby jinou míru, ale pak nezapoměň na jednotky (2em, 50px...)
paulos etruska
Profil
www.paulosetruska.wz.cz/new/index.php
ty béžový lišty pod odkazem sou class a potřeboval bych aby byly uprostřed toho většího divu ve kterym je
nevíte jak na to?
Miloš
Profil
pro .top-men doplň margin: auto;, respektive něco auto něco auto, chceš-li mít nahoře a dole okraj jinak.
Pro Explorer si ještě doplň text-align: center; pro #top.

Mimochodem – co je tohle za nesmysl? (na několika místech):
voice-family: "\"}\"";

voice-family:inherit;
width:120px;
font-family: Georgia;
text-align: center;
}
paulos etruska
Profil
to je ten důvod proč sem tam nedával ten stylovej soubor.....je hroznej já vim
jinak dík za rady
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.