Autor Zpráva
honzik
Profil
Jakými způsoby lze celý web zarovnat na střed? Dejme tomu že má pevnou šířku 780px. Děkuji za všechny návrhy, jsem zvědav, kolik existuje způsobů.
PerToon
Profil
<style>body {text-align: center;}</style>
<body><div id="celastranka"></div></body>
Timy
Profil
PerToon
tohle funguje jenom v IE, pokud vím

<style>
body{text-align:center}
#center{width:780px;margin:auto;}
</style>
<body><div id="center">obsah</div></body>

Nicméně odvážlivci by mohli přepnout IE do standard řežimu a zkusit tohle:
<style>
body{width:780px;margin:auto;}
</style>
<body>obsah</body>
Dero
Profil
Nicméně odvážlivci by mohli přepnout IE do standard řežimu a zkusit tohle:

Timy, mluvíš o IE6, viď? :o)
honzik
Profil
PerToon
pokus č.1 nefunguje ;)
esemeska
Profil
Ja uzaviram cely web do divu, ktery je vycentrovan jednoduse pomoci <center>
#hlavni {width: 780px;}




<center>
<div id="hlavni">
OBSAH


</div>
</center>
Timy
Profil
Dero
Ano, proto jsem psal o odvážlivcích :-)
honzik
Profil
Timy
pokus č.2 zírám ;)

pokus č.3 zajímavý, ale neni to to pravý ;)
Timy
Profil
honzik
ad pokus č.3 - přidej tam
html{background:#fff}
a pofičí to :-)
honzik
Profil
esemeska

pokus č.4 taky dobrý :)
honzik
Profil
Timy

dobrej nápad :)
pokus č.3,1 to je ono ;)
honzik
Profil
Já to řešil takhle:

<style>
#main {
width: 780px;
margin-left: -390px;
left: 50%;
position: absolute;
}
</style>
<div id="main">
OBSAH
</div>

pokus č.5 neni moc šťastný...
stribny
Profil
Nejlepsi je prece:


body{text-align: center;}
#celek{margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: left; width: 770px;}

<body><div id="celek"></div></body>
honzik
Profil
stribny

Taky možnost :)
honzik
Profil
hm... čekal jsem víc možností :(
Martin Kuželka
Profil
honzik: proč ti nestačí jeden způsob? Není to nějaký divný?
jozob
Profil
honzik
Hádam to necheš riešiť pomocou appletu :-)
honzik
Profil
Martin Kuželka
jeden způsob stačí, ale mě zajímalo, kolik se jich dá vymyslet... To moje řešení bylo totiž dost nešťastně a hledal jsem to nejjednoduší.
jozob
tak teď jsi mě dostal :D
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.