Autor Zpráva
tom7
Profil *
Přátelé můj problém má název IE6.
Stáhl jsem si z intervalu šablonu na třísloupcový layout, vše nastyloval, ale v IE mě zlobí šířka divu ve kterém mám menu, protože hlavní obsah stránky, který je vedle divu s menu je odsazený přibližně o 3px, oproti obsahu, který je jakoby pod tím divem. Zde je testovací odkaz, na kterém jsem problém zvýraznil červeně, aby tam byla vidět ona nesrovnalost.
V Mozille je to pochopitelně Ok.
Předem děkuji za vaše rady.
Tom7

PS. Na intervalu je těch šablon a příkladů víc. Ve většině z nich se tento problém vyskytuje aniž by to bylo nějak ošetřeno.
PerToon
Profil
Tyjo, tenhle problém zrovna řeším pro svůj web! Ale neúspěšně :-(
Plaváček
Profil
Viz http://ie-brouci.dero.name/3px-bug.html. Ale obecně nejlepším řešením je matrjoška. Prostě do prostředního bloku vrazíš ještě jeden DIV a tomu nastavíš šířku na 100%. A je po problému.
tom7
Profil *
Plaváček
Matrjošku jsem tam měl. (vše obaleno ve dvou divech)
Jak jsem již psal, je to staženo z intervalu a tam to mají také s touto chybou.
Teď jsem ještě zkoušel margin: 0 -3px, jak píšeš, ale také bezvýsledně.
tom7
Profil *
Našel jsem
řešení !!!
orson
Profil
tom7> jo jo nech to vsechno plavat, to je jedina moznost, na jakou jsem prisel (kdyz to musi byt na pixel presne vedle sebe, matrjoska ani dalsi figle nefunguji, pripadne maji nejake dalsi negativni ucinky. S tim plavanim mi to funguje stoprocentne
peta
Profil *
tom7 dalsi moznost je display:table; Jinak bych to musel videt a ty uz to mas spraveny... ted, nejspis
Interval brat s rezervou, tam jsou obcas dost zcestne veci. Jakpsatweb je zas zastaraly. Koukal jsem na tvorba-webu, tam je to tez podobne jako na intervalu... jedine dobre veci se dovis na forech, aj na tom intervalu.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.