Autor Zpráva
giadi
Profil *
chlapy udelal jsem si div leva strana do ni jsem vlozil div class treba nejakou malou grafiku. Ve Dreamweavru to vidim tak jak to je, aji kdyz se podivam do prohlizece, ale kdyz to nahraji na server testuji zatim na wz.cz tak tam se mi nezobrazi grafika nic, krome textu. Mám něco špatně?Nebo v čem dělam chybu?ale ve dreamweavru to bylo zobrazeno správně.

Predem dekuji za odpověd
Mistr
Profil
Chyba může být kdekoliv. Co třeba špatná adresa u obrázku. Zkus sem hodit odkaz na tu chybující stránku.
Cody
Profil
Ted mě napadá:
-špatně zadaná cesta
-špatný zpětný lomítka
-velký písmena v názvu
-je ta grafika nahraná i na serveru?
Mistr
Profil
Cody
Jak píši, míst s potenciálním výskytem chyb je tam strašně moc. Něco jsem napsal já, další jsi přidal Ty. A může být ještě i někde jinde. Dokud tedy neznáme kód, nemůžeme přesně poradit.
giadi
Profil *
sapor.wz.cz

nejdriv jsem to delal pomoci tabulky, ale rikal jsem si ze ze to zkusim v css abych byl in. Css soubor neni externi je primo v hlavicce te html stranky. A nekritizujte me moc, jsem beginner.
Mistr
Profil
giadi
Máš obrázky nahrané na webu?
Mistr
Profil
giadi
Adresy obrázků se mají v CSS stylu zapisovat v uvozovkách - viz http://www.jakpsatweb.cz/css/background-image.html
giadi
Profil *
mám je tam nahrany v suboru ima
giadi
Profil *
to MISTR
dik zkusim to
Mistr
Profil
giadi
Také mi přijde divné toto:
font-family: "visitor";

Je ovšem možné, že to existuje a jen jsem se s tím nesetkal.
Mistr
Profil
giadi
mám je tam nahrany v suboru ima
Myslel jsi, doufám, v adresáři?
smajli
Profil *
nemáš je náhodou nahraný v adresáři " lma " ????
Mistr
Profil
giadi
nemáš je náhodou nahraný v adresáři " lma " ????
To je také pravda, jak píše smajli - bacha na velká písmena. Piš raděj vše malými a máš po starostech. Je totiž rozdíl mezi cimrman.jpg a cimrman.JPG apod.
Mistr
Profil
giadi
Můžu-li poznámku k tomu logu, udělal bych ho v trochu větším rozlišení - kolem toho textu je to dost "zoubkované".

Mimochodem, slovíčko "Gargano" v názvu značí ten poloostrov v Itálii, tu ostruhu italské boty? Jojo, tak jsem (v Mattinatě) v roce 1996 byl. No nic, nebudeme to tady zakydávat poznámkami mimo téma.
giadi
Profil *
to Mistr

dík za pomoc
Nevíš ještě jak bych mohl urychlit ten hover. Mám tam pozadi pro hover,ale nez se nacte, nejde to nejak urychlit pomoci preloadu? Vzdycky kdyz po tom prejedu tak to chvilku trva nez se nacte ten obrazek.
miroslav-vano
Profil *
hover sa urýchliť nedá, ale môžes skúsit java script ten má hover kvalitnejší ale môže nastať problém, že vyhľadávač nebude vedieť prečítať odkaz...
giadi
Profil *
dik jak se udela [url=http://trattoria.cicala.cz/
Trattoria Cicala]Ttoto[/url] me se libi to ohraniceni.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.