Autor Zpráva
BaRa
Profil *
Ahoj!
Mam menu ciste v css + tridu hover.htc a mam problem,ze kdyz mi vyjede submenu tak po najeti mysi v IE zmizi. Kdyz jedu mysi kolmo dolu nebo nahoru v submenu tak je vsechno ok,ale beda kdyz zahnu doleva nebo doprava,nevite nekdo co stim?
Filips
Řekl bych že tam bude ten hover nastaven na malou šířku. (např.: máš pole 5px a ten hover bude jen 1px takže když najedeš vedle tak to zmizne)

Filips
maxmin
Profil *
Nechci zakládat nový thread, tak to napíšu sem.

Mám menu v css + hover.htc a zdá se mi, že se mi že se po změnách na stránkách trochu zpomalilo. Dříve fungovalo bleskově. V mozille jede celkem rychle, v opeře pomaleji a v IE nejpomaleji, je to vidět hlavně na slabších PC. Co to může brzdit?
peta
Profil *
maxmin
"Nechci zakládat nový thread" - novy dotaz, nove tema (pokud ti to prijde jako zbytecny, pak se nediv poctem odpovedi 0-3)

"je to vidět hlavně na slabších PC"
to je odpoved. Nemuzes cekat od javascriptu, ze bude chodit rychle, kdyz je ho na strance moc.
Pak je tu jeste jeden problem, na ktery jsem prisel, IE ma nejake potize s pozicovanim a podarilo se mi je odstranit obalenim menu do divu. Pripadne dej behaviour pouze na menu.
Jinak se da pouzit jeste expresion...
www.volny.cz/peter.mlich/Pr/menuedul.htm
peta
Profil *
BaRa U menu s hover je problem ten, ze nereaguje v oblasti marginu, takze je lepsi pouzivat padding. Margi se totiz nepocita do soucasti menu a podle mne ti tam nastava, ze prejizdis z 1 aktivniho bloku pres prazdny prostor do 2. Z cehoz vyplyva akce v prazdnem prostoru ukonci hover.

Bohuzel tezko rici bez odkazu na tvou stranku.
Fred
No asi by byl lepší javascript omezený na menu, nevím které používáš htc, ale většinou to prochází celý dokument a celé css, tak se není čemu divit. Nejčastější bývá tohle [url=view-source:http://www.xs4all.nl/~peterned/htc/csshover.htc]cssho ver.htc[/url]
Fred
Aha takhle nejde odkázat. Tak si to zkopíruj do adresního řádku : view-source:http://www.xs4all.nl/~peterned/htc/csshover.htc
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0