Autor Zpráva
jany
Profil
neviem kde sa stala chyba ale v IE nemam prvu polozku v bordery a nefunguje na nu hover. V Opere a FF je to OK http://jany.ic.cz/3layout.html
*Čvachta*
Profil *
Promiň, že neporadím, ale ten kód je vážně prasárna. Zkus to udělat jinak. Styly dej do souboru, vynechej js - není potřeba.
habendorf
Profil
Styly dej do souboru
Je v souboru.

vynechej js - není potřeba
Ale! A jak uděláš hover na tr pro IE?

Nebo vážně hodnotíš IC lištu?
jany
Profil
2 *Čvachta*
Tak ked je to prasarna (neviem ci myslis js, css, alebo html) Tak ked si si vsimol v title som este nachal nazov, kde som si to css vygeneroval (js, neni prasarna a musi tam byt kvoli zmene pozadia v tabulke)a v html mozu byt nejake chyby, ale v html su tam len odkazy a tabulka.

habendorf
On asi myslel do suboru k html
js- je jasne

Nebo vážně hodnotíš IC lištu?
Ja neviem ci sa rozumieme , mam tam v lavom menu polozky
Channels
DVB Playery
Codecs
Driver
Plugins
Downloaders
V Opere a FF, je vsetko v poriadku. Vsetky polozky su v ramcekoch a ked pridem na nich s myskou tak sa zmeni pozadie na biele, aj v IE to tak funguje, okrem prvej polozky Channels a toto bola aj prva a jedina moja otazka.
Tak ked my niekto vie poradit preco budem len rad
*Čvachta*
Profil *
habendorf

Sorry, nějak jsem to přehlídl. Prostě sem viděl ten začátek a nedošlo mi to.

Jako omluvu jsem to vyřešil. http://cvachta.net/temp/chyba/index.html - to je to Tvoje. Jinak teda kaskáda vážně nic moc. Chyby byla pravděpodobně ve floatování, nechtěl jsem to moc řešit, tak jsem před ten první odkaz šoupnul br s nulovou výškou řádku a s nulovou výškou písma.
jany
Profil
teraz je to dobre v IE aj Opere, ale zase ten br je videt vo FF
*Čvachta*
Profil *
Počkej, něco s tím taky udělám.
jany
Profil
jj diky
*Čvachta*
Profil *
Je to vyladěný. Ale doporučil bych Ti celej styl přepsat. Vážně je to nic moc. Nejhlavnější je ale stejně obsah. Hodně zdaru.
*Čvachta*
Profil *
Jinak: najdeš to na stejné url
jany
Profil
no neviem, ale vo FF je tam stale ten br viz obrazok http://jany.ic.cz/lay.JPG

Ja neviem co sa ti na tom css nezda robil som (respektive nerobil) to v tomto generatore http://www.csscreator.com/version2/pagelayout.php a este som si tam popridaval bordery a marginy paddingy
*Čvachta*
Profil *
Zkoušel jsem to ve FF 1.5 - ok

Mimochodem, ten br už tam ani není.
johny
Profil *
<li style="display:inline;list-style-type:none !important;background:url('http://img.ic.cz/img/1.gif') no-repeat 0 50% !important;padding:0 6px 0 11px !important;"><a style="color:#ffffff !important;font-size:11px !important;" href="http://www.hifishop.cz/?IDP=130">Audio-Video</a></li>
<li style="display:inline;list-style-type:none !important;background:url('http://img.ic.cz/img/2.gif') no-repeat 0 50% !important;padding:0 6px 0 11px !important;"><a style="color:#ffffff !important;font-size:11px !important;" href="http://www.aaron.cz">Digi fotoaparáty</a></li>
<li style="display:inline;list-style-type:none !important;background:url('http://img.ic.cz/img/3.gif') no-repeat 0 50% !important;padding:0 6px 0 11px !important;"><a style="color:#ffffff !important;font-size:11px !important;" href="http://www.nakupka.cz">Výprodeje!!</a></li>
<li style="display:inline;list-style-type:none !important;background:url('http://img.ic.cz/img/4.gif') no-repeat 0 50% !important;padding:0 6px 0 11px !important;"><a style="color:#ffffff !important;font-size:11px !important;" href="http://www.atour.cz">Kam na dovolenou</a></li>
<li style="display:inline;list-style-type:none !important;background:url('http://img.ic.cz/img/5.gif') no-repeat 0 50% !important;padding:0 6px 0 11px !important;"><a style="color:#ffffff !important;font-size:11px !important;" href="http://www.okcomputers.cz/InfoCategory.asp?CatID=18843808">Výběr ové notebooky</a></li>
<li style="display:inline;list-style-type:none !important;background:url('http://img.ic.cz/img/6.gif') no-repeat 0 50% !important;padding:0 6px 0 11px !important;"><a style="color:#ffffff !important;font-size:11px !important;" href="http://www.prozdravi.cz/produktf.php?idd=1960&amp;jmeno=Eregma%2 0power">TABLETY PRO LEPŠÍ SEX</a></li>
<li style="display:inline;list-style-type:none !important;background:url('http://img.ic.cz/img/7.gif') no-repeat 0 50% !important;padding:0 6px 0 11px !important;"><a style="color:#ffffff !important;font-size:11px !important;" href="http://www.astratex.cz/?CatID=451&amp;IDP=25">Parfémy</a></li>
<li style="display:inline;list-style-type:none !important;background:url('http://img.ic.cz/img/8.gif') no-repeat 0 50% !important;padding:0 6px 0 11px !important;"><a style="color:#ffffff !important;font-size:11px !important;" href="http://www.NetDirect.cz/Redakcni_system/interentove_obchody">Tvo rba webů</a></li>


proste sada
*Čvachta*
Profil *
johny
Co prosím? To je ta lišta.
johny
Profil *
spatne jsem kopiroval, ale zaujalo me jak pletes css s tabulkama. Vykasli se na generatory a jine blbiny. Ja jsem taky nevedel o co jde. stejne zjistis ze to jde udelat aji pomoci css.
GL
*Čvachta*
Profil *
V některých případech je ale tabulka opravdu lepší. Ale tady se mi nelíbí nic. Osobně mi přijde, že je to všechno malé a nic se tam nemůže vejít... prostě o ničem.
johny
Profil *
to jak tam mas v css .menu ...atd nahrat to radsi

#leftcol...
#leftcol menu...

je to lepsi
jany
Profil
*Čvachta*

Zkoušel jsem to ve FF 1.5 - ok

Mimochodem, ten br už tam ani není.


Ja tam mam stale ten volny riadok, ale mam FF 1.0.7. V tych novsich ver. to je asi dobre.
A zda sa ti to male ze sa tam nic nemoze vejit ? Ale ja tam nic velkeho neplanujem davat, bude tam len tabulka s odkazmi na to co je v menu, to je vsetko
Inak moja normalna stranka je tu http://jany.wz.cz

johny
Ked mi spravis taku tabulku v CSS ako si videl, tak budem len rad. Skusal som robit tabulky v CSS, ale bol problem zo zarovnavanim textu.

Ale aj tak dik za rady
*Čvachta*
Profil *
Já jsem na to teď kouka ve 1.0.6 a vše Ok.

Zkus vymazat paměť prohlížeče a obnovit.
jany
Profil
Tak odstranil som s laveho stlpca position:relative; a uz to ide, ale este by som chcel radu:
Ako spravit, aby pravy a lavy stlpec mali vzdy rovnaku velkost a aby od paticky boli stale odsadene 5 px. Vysvetlim to lepsie:
Ked v lavom menu otvorim channels, tak lave menu je dlhsie ako prave (obsah) a ja chcem aby bolo take dlhe ako menu. Ale ked zas otvorim DVBPlayers, tak chcem aby sa na taku dlzku ako je prave menu natahlo aj lave. Lepsie to uz neviem vysvetlit, dufam, ze to aspon niekto pochopil http://jany.ic.cz/test/ dik
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.