Autor Zpráva
maestorm
Chtěl bych se zeptat na nějaký dobrý český web o css 3 poradíte někdo? Díky!
Marty
Já myslím, že ani nic není s ohledem na to, že CSS 3 ještě nedošly do finální verze.
Možná najdeš pár článků na českých weblozích (use Google).
Cody
maestorm Nevím jak na weblozích, moc jsem toho nezaregistroval, ale na Intervalu běžel celkem dobrý seriál: http://interval.cz/serial.asp?serial=228
WanTo
Které prohlížeče CSS3 podporují? Jsou vůbec nějaké?
Cody
Myslím, že z královské trojky (Opera, Mozilla, Explorer) zatím žádný, ale pokud jsem to pochopil dobře tak CSS 3 zatím není od W3C standardizováno, ne? Nebo jo? Pokud vím, tak je to zatím ve fázi návrhů?
halogan
Cody: standard jeste (AFAIK) ne, neco uz je v pokrocilych fazich, ale mnoho toho neni. Co se tyce podpory v prohlizecich, tak co jsem videl, tak KHTML nejake vecicky to umelo a Opera taky nebyla moc pozadu. Jsou to vsak vymozenosti pro rok 2009+
halogan
Jak se muzete kouknout na Wikipedii, KHTML ma docela dobrou podporu a sekunduje mu Gecko engine. Neni to prilis relevantni, protoze tam neni pocitana Opera 9 TP a Firefox 1.5
halogan
Odeslalo se to pri delsim cekani server dvakrat, mohli byste to, mili moderatori, prosim smazat?
Cody
Jsou to vsak vymozenosti pro rok 2009+ - Právě myslím, že nás to zatím nemusí moc trápit ...
maestorm
INTERVAL znám... jinak díky za všechny odpovědi, ale časem můžete psát pořád...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0