Autor Zpráva
Bady
Profil *
zdravim! stranku mam zarovnanu na stred pomocou <body style="text-align:center">

a teraz mam na stranke tabulku a obrazok, ja chcem aby neboli pod sebou ale vedla seba...

ked som ich obalil do

<div style="position:relative; top:0px; left:0px; width:800px; height:100% text-align:left; ">

<tabulka ktoru vygeneruje php z mysql align=\"center\" cellpadding=\"0\" cellspacing=\"0\" style=\"width:500px; position:absolute; top:30px; left:20px;\">

<img src="ponuka/nokia_6111.jpg" width="190" height="277" style="position:absolute; top:30px; right:20px;" /></div>


tak to slapalo v IE, ale v opere a mozile to bol div zarovnay dolava a nie na stred. ako keby som tam nedal relative ale absolute... neviete mi s tym pomoct?
T3RMiX
Profil
Asi to bude chtít použít plovoucí prvek: http://www.pixy.cz/pixylophone/2003_12_archiv.html#1071056082
WertriK
Profil *
<body style="text-align:center">
Je pro IE, pro ostatni se pouziva

body {

margin-top : 0px;
margin-right : auto;
margin-bottom : 0px;
margin-left : auto;

}
habendorf
Profil
WertriK: proč tak strašně složitě?

body {text-align:center;}
div {margin: 0 auto;}
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.