Autor Zpráva
bambino
Profil *
Dobrý den všem,

může mi někdo poradit,zda se dají u IE vypnout css styly nebo ne?

Díky
habendorf
Profil
Dají. Buď nějakým dodatečným toolbarem, nebo Nástroje > Možnosti netu > Obecné > Usnadnění > Formátovat dokumenty pomocí .... a tam si dáš svůj prázdný styl.
bambino
Profil *
habendorf

Možná se ptám trochu blbě, ale co myslíš tím prázndý styl - to jako vytvorit si soubor s koncovkou .css ve kterém nebude nic napsáno?
habendorf
Profil
bambino: Jo. Kdyby to zlobilo, tak tam napiš něco neutrálního, třeba body {visibility:visible;}.
bambino
Profil *
habendorf

Tak jsem ten soubor s koncovkou css vytvoril - nic jsem do něj nenapsal, dal jsem Nástroje - Možnosti Internetu atd.... ale nic mi to neudělalo, resp. styly se mi nevyply.
habendorf
Profil
Hm, teď jsem to vyzkoušel, máš pravdu. Zdá se, že to ten styl pouze přidá, ale původní zůstává také.
bambino
Profil *
habendorf

Jestli na to přijdeš, dej vědět. Já už musim pádit.
habendorf
Profil
Tak asi jedině vložit tam defaultní css, třeba pro html 4 viz http://www.w3.org/TR/REC-CSS2/sample.html
PerToon
Profil
http://www.jakpsatweb.cz/javascript/bookmarklet.html
habendorf
Profil
PerToon: No jo, hlavně že ho mám v oblíbených :o) Bookmarklet má ale jednu nevýhodu, je funkční jen do aktualizace stránky.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.