Autor Zpráva
m_k_k
Profil
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat proč na tomto odkazu, když se na něj podívám v IE 6 tak není horizontálně vystředěn. Když se na něj podívám ve FireFoxu tak na středu je. Používám podobný princip u jiného webu a tam to vystřeďuje v obou prohlížečích. Už jsem z toho šílenej a nemůžu na nic přijít. V podstatě vystředění dosahuju nastavení marginů vlevo i v pravo na auto u nejvyššívo DIVu,
díky
Martin K

P.S.: Ještě přikládám zdroj CSS stylu:

body {
margin: 0px;
padding: 0px;
}
#main {
background: url(images/pozadi.gif) repeat-y;
width: 920px;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}
#horni {
background-color: rgb(27,71,129);
height: 140px;
}
#leva {
width: 150px;
float: left;
}
#leva a {
background-image: url(images/tlacitko.gif);
background-repeat: no-repeat;
padding: 10px 0px 0px 35px;
width: 150px;
height: 50px;
display: block;
}
#stred {
width: 760px;
float: left;
margin-left: 5px;
margin-right: 5px;
text-align: justify;
}
#pata {
clear: both;
}
#logo {
position: absolute;
top: 10px;
left: 10px;
}
FantomX1
Profil
Ide v podstate len o chybu IE. V IE nedokazes vycentrovat stranku pomocou margin:auto, musis mu nastavit _text-align: center;to zarovna aj cely div na stred, potom ale divu s obsahom musis nastavit text-align: left;
jozob
Profil
m_k_k
body {

margin: 0px;
padding: 0px;
text-align: center;
}
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.