Autor Zpráva
Axamith
Profil
Mám problém s pozadím na webu. Na stránce Fishland.cz, odkaz preparace jsem použil v divu odkazy_images skrolování. V IE mi odskočil pruh se skrovanými GIFy o několik px dolů a skrolovací šipky zůstaly tam kde mají být, i když jsou uzavřeny v jednom divu a vykukuje z pod něho pozadí ( pro přehlednost je obarveno na červeno ). V Mozille jsou šipky i pruh na stelné úrovni, ale div obsah odskočil od divu odkazy_images a opět kouká pozadí. Kde je chyba ???
gajdynator
Profil
Axamith
Mne sa zdá (Opera) že to je v poriadku
Axamith
Profil
V Opeře jsem netestoval. Ale těší mě, že to aespoň tam jede. (díval jsi se na odkaz PREPARACE ??? )
gajdynator
Profil
Axamith
Áno pozeral.
Keď robíš stránku pozeraj ju radšej vo všetkých prehliadačoch...
Axamith
Profil
Operu zatím nemám, kde ji zle stáhnout ???
gajdynator
Profil
googluj "opera download"
peta
Profil *
Axamith problem je, ze obrazek je prvek inline a jeho vyska je pro IE definovana podle vysky pisma. Takze mas 3 moznosti, kterymi to muzes ovlivnit:
line-height:0;height:0;font-size:0;

Na Operu se vykasli, to je zatim prohlizec v plenkach a pulku veci nepodporuje nebo zobrazuje spatne. Ani podle IE ani podle Mozilly, proste po svem a spatne.
Axamith
Profil
Operu moc vážně neberu, ale zajímalo mě, co to v ní dělá. Chová se to tam jako v Mozille. Ale k té radě. Kam to nacpat. Začínám mít v tom kódu docela zmatek
Axamith
Profil
Začal jsem se šťourat v kódu a nelíbilose mi umístění obrázkových odkazů do tabulky. Výsledek je na Fishland.cz Už to vypadá lépe, ale pořád to není tak, jak má být. problém bzřejmě bude někde tady :
<!-- xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx-->


<img align="left"id="img1" style="cursor: pointer;" src="images/preparace/sipka_left.jpg" onmouseout="bStop=1;" onmouseover="bStop=0;SrollImage(2);">


<div id="ImageBody" style="overflow: hidden; white-space: nowrap; width: 560px;">
<div align="center" ><a href="prep_lipan.htm"><img src="images/preparace/lipan_pic.jpg" line-height="0" alt="preparace-lipan" title="preparace-lipan" width="110" height="100" border="0"></a><a href="prep_candat.htm"><img src="images/preparace/candat_pic.jpg" alt="preparace-candát" title="preparace-candát"border="0" width="110" height="100" ></a><a href="prep_sumec.htm"><img src="images/preparace/sumec_pic.jpg" alt="preparace-sumec" title="preparace-sumec" border="0" width="110" height="100" ></a><a href="prep_lipan.htm"><img src="images/preparace/lipan_pic.jpg" alt="preparace-lipan" title="preparace-lipan" width="110" height="100" border="0"></a><a href="prep_candat.htm"><img src="images/preparace/candat_pic.jpg" alt="preparace-candát" title="preparace-candát"border="0" width="110" height="100" ></a><a href="prep_sumec.htm"><img src="images/preparace/sumec_pic.jpg" alt="preparace-sumec" title="preparace-sumec" border="0" width="110" height="100" ></a><a href="prep_lipan.htm"><img src="images/preparace/lipan_pic.jpg" alt="preparace-lipan" title="preparace-lipan" width="110" height="100" border="0"></a><a href="prep_candat.htm"><img src="images/preparace/candat_pic.jpg" alt="preparace-candát" title="preparace-candát"border="0" width="110" height="100" ></a><a href="prep_sumec.htm"><img src="images/preparace/sumec_pic.jpg" alt="preparace-sumec" title="preparace-sumec" border="0" width="110" height="100" ></a></div>

<img align="right" id="img2" style="cursor: pointer;" src="images/preparace/sipka_right.jpg" onmouseout="bStop=1;" onmouseover="bStop=0;SrollImage(1);">

</div>

<!-- xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx-->


pro úplnost přikládám část ext. CSS, která se týká divu odkazy_images

#odkazy_images 

{ width: 770px;
height: auto;
margin:0px;
padding: 0px ;
border :0 ;
border-style :none ;
background-color: #F8FBC5;
color: #000000}


Moudří lidé, chytří rádcové, koukněte na to.
peta
Profil *
Axamith
"Kam to nacpat. "
Tak to je pak hold tezke, kdyz ti jeste clovek musi rici, kam to dat :)
Co treba zkusit sam variantu dam to vsude do kazdeho prvku, kde to zlobi a uvidim, co se stane?
CSS se da psat primo na prvek, jako parametr style="" .
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.