Autor Zpráva
esemeska
Profil
Kdyz nastavim do stylu u nektereho objektu sirku 100% IE to nezobrazuje na celou sirku prohlizece!
Jak mam tedy udelat web, ktery ma byt uplne na 100% siroky?(prosim bez pozicovani)
FF & O uplne v poho jedou.
FantomX1
Profil
No mne to zobrazuje ako 100 percent. Asi by si mal zrusit padding a margin elementu body

<style type="text/css">
body {margin: 0px; padding: 0px}
</style>

Ak ti vadi to.
tpikalek
Profil
Já bych jej uzavřel do DIVu, kterýmu bych nenastavoval šířku (tj. by měl 100% viditelné části stránky.
Menu bych udělal s pevnou šířkou pomocí Pixiho 3sloupcovýho layoutu. Nebo jednodušeji jenom pomocí float:left (right).
A DIVu s textem taky nenastavoval šířku (tj. by se roztáhnul jak by bylo třeba).
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.