Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
japlavaren Profil |
#1 · Zasláno: 6. 3. 2006, 18:55:41
čo vravíte na tento můj CSS prehlad??
www.sevoware.fbi.cz/css/index.html poprípade i offline ZIP www.sevoware.fbi.cz/css.zip a keby chcel niekto i kurzory www.sevoware.fbi.cz/cursors.zip sú tam skoro všetky vlastnosti, s výimimkou tých, ktoré fungujú iba v niektorých prehliadačoch |
||
simka00 Profil |
#2 · Zasláno: 6. 3. 2006, 19:15:52
pěkné, ale Yuhůův je lepší :)
|
||
japlavaren Profil |
#3 · Zasláno: 6. 3. 2006, 19:23:49 · Upravil/a: japlavaren
Yuhů je profík, ja amatér. ale, potrebujem niečo prehľadné v čom sa rýchlo zorientujem. a Yuhůovy sa mi zdajú také, moc jednoduché. taký jednoduchý desing. ale strašne rýchlo sa načítavajú, a to je obrovské plus (Yuhůovy)
|
||
fimmos Profil |
#4 · Zasláno: 6. 3. 2006, 20:02:18
Chybí Ti tam obecné jako jen background, border... Když se tam někdo bude dívat, tak nepozná, že se to dá zapsat i tak...
|
||
Filips Profil |
#5 · Zasláno: 6. 3. 2006, 20:59:15
japlavaren
Ty máš nějaký složitý deisgn nebo co? Nevymýšlej vymyslené. Yuhůa "nedáš." potrebujem niečo prehľadné v čom sa rýchlo zorientujem pokud jsem to pochopil dobře tak je to jen pro tebe. Já se v JPW vyznám, ale nebudeme to rozebírat. Je to zbytečnost můj názor. Filips |
||
RPG Profil |
#6 · Zasláno: 6. 3. 2006, 21:06:37
japlavaren
Mě to připadá vcelku nepřehledné, sorry... |
||
Časová prodleva: 15 dní
|
|||
japlavaren Profil |
#7 · Zasláno: 21. 3. 2006, 18:41:31
každý má vlastný názor
|
||
WanTo Profil |
#8 · Zasláno: 21. 3. 2006, 19:14:39
japlavaren
Já tě trochu potěším, i když se mnou možná nebudou ostatní souhlasit. Přehledné to podle mě docela je, sice by to šlo vylepšit, ale téměř okamžitě jsem se v tom dokázal zorientovat. Hlavní věc, kterou však musím ocenit, je tvá snaha. Věřím, že tvůj CSS přehled určitě někomu pomůže ;-) |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0