Autor Zpráva
Hugo
Profil
Dá se pomocí CSS, přip. HTML zarovant sloupec tabulky na desetinou čárku???
Leo
Profil
Mam pocit, ze v CSS to teoreticky jde, ale podpora v prohlizecich je miziva... Leo
habendorf
Profil
Hugo: Zkus hledat, pamatuji se, že se to tu určitě řešilo, nakonec myslím že to šlo pomocí JS.
Hugo
Profil
habendorf: Dik, neco sem nasel, ale moc me to nepotesilo.
Honza Hučín
Profil
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=3&topic=37 6
Leo
Profil
Musel byste tam JavaScriptem dokreslovat neviditelne cislice ve stejne velikosti, asi jen tak. Problem je v tom, ze pokud se nepletu tak u normalniho pisma ma kazdy znak jinou sirku.... pokud nepouzijete Courier (nebo jine pismo rodiny monospace tedy neproporcionalni). Leo
Leo
Profil
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=3&topic=37 6

Jestli myslite to umele rozdeleni na dalsi bunky tak to ma jednu vadu - je to UPLNE proti semantice. Leo
Hugo
Profil
Honza Hučín

Jo dik, to je presne to co me nepotesilo.

Asi se na to vykaslu.

Dik vsem
Leo
Profil
Neco uz v JavaScriptu tvorim, ale nevim, jestli na to budu mit dnes dost casu, Leo
Hugo
Profil
Leo

If to delate kvuli me, tak na to kaslete. Ja bych si to byl taky schopen napsat (spis bych to delal v PHP), ale zda se mi to jako prasarna - jak to rozsekani na 3 retezce, tak doplnovani znaku.

Dik moc
Leo
Profil
No ja si to udelam jako cviceni na kurz JavaScriptu :-) Samozrejme pokud vam na konci cisel nevadi viditelne nuly tak jste to mel udelat uz davno v PHP nebo v cem delate pomoci fci pro format cisel, nevim co resite :-) Leo
Hugo
Profil
Ja jsem myslel doplnovani neviditelnych znaku v PHP, prip. to rozsekani retezce. Viditelne nuly by mi vadily moc.
Leo
Profil
No tak to je pak mozna elegantnejsi reseni pouzit ten JavaScript. Idea je vlozit za cislo nuly ale dat je do spanu, kterymu se nastavi visibility: hidden, takze nebudou videt ale budou zabirat misto. Udelat to muzete v PHP / pak ale budou videt v HTML bez CSS (napriklad textove prohlizece), nebo JavaScriptem. Leo
Hugo
Profil
Diky moc za pomoc. Jeste uvidim, pro jake reseni se nakonec rozhodnu, ale kazdopadne dik.
Leo
Profil
Ten span by mozna mohl vadit pokud byste vyslednou webovou stranku nejak necim dal nacital a chtel s obsahem bunek pracovat jako s cisly, ale jinak bych to videl jako nejlepsi simulaci zarovnani na carku. Leo
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.