Autor Zpráva
samotar
Profil
CSS pozicování ve FIREFOXu
samotar
Profil
nevím si rady firefoxem, v IE to jede v poho ale ve firefoxu se to slije dohromady - je to širší než má (link), pokud už ste to tady vyřešili hodte pls link forum sem si projel ale na můj problém sem nenarazil (možná sem ho přehlédl) http://www.kostka-underground.wz.cz
Filips
Profil
A co s tím? Jsou tam 2 obdelníky a to je vše. (ff)

Filips
samotar
Profil
jj aleza 1. v IE je mezi nima mezera, ve firefoxu ne, 2. ten levý je ve firefoxu širší než má...
Honza Hučín
Profil
Jasně, klasický problém. IE bere šířku elementu včetně šířky okraje (border), kdežto moderní prohlížeče ne. Takže ve FF (ale i v Opeře apod.) budou obdélníky širší - celková šířka je width+2*border.
Podívej se na http://www.jakpsatweb.cz/css/width.html
samotar
Profil
dííky moc
Taurendilek
Profil *
Mozna je to spatne ale ja to spravuju pomoci javascriptu.kdyz je to IE tak to zmenim na delku vhodnout IE apod.
Honza Hučín
Profil
Taurendilek
To je špatně ze dvou důvodů:
1. Prohlížeč se může maskovat za IE, i když není IE. Dá se to nastavit např. v Opeře.
2. Uživatel může mít vypnutý Javascript (to ovšem dělá málokdo, takže tento důvod není zcela důležitý).
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.