Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
JudoVana Profil * |
#1 · Zasláno: 10. 4. 2006, 18:20:22
<DIV style="position:absolute;Z-index:0;text-align: left;overflow: auto;white-space: nowrap;background-attachment: fixed;padding: 5px;background-image: url('tmpimgs/noimg.bmp');background-position: center center;background-repeat:no-repeat;border-left: thin solid rgb(0, 0, 0);border-top: thin solid rgb(0, 0, 0);border-right: thin solid rgb(0, 0, 0);border-bottom: thin solid rgb(0, 0, 0);Left:14%;Top:23%;Width:15%;Height:19%;">
tento krasny generovany styl pod ff nezobrazi background obrazek. Netusite proc? |
||
habendorf Profil |
#2 · Zasláno: 10. 4. 2006, 18:26:00
No asi neumí bmp na backgroundu. Zkus jpg, png nebo gif.
|
||
JudoVana Profil * |
#3 · Zasláno: 10. 4. 2006, 18:29:41
Jo tak sem zjistil ze pricinou je (nejspis, nechtel bych svadet z cesty) background-attachment: fixed; s tim ze uz jsem s nim problemy v ff mel. Kdyz to smazu tak to fakci (ovsem nescroluje) a dokonce i kdyz napisu background-attachment: scroll; tak se nescroluje. hmm.
Vubec netusim. Btw ff mi stejne vzdycky scroluje pozadi jak se mu chce ( a nebo to spis neumim:)) nekdy scroluje jen do boku a nekdy zase jen nahoru a dolu a nekdy zase nescrolu do bodku ci nahoru dolu.... :(( A jeste jedno popichnuti. Kdyz budete mit tenhle elementik v okne na hodne vysokem rozliseni a budete okno resizovat tak obcas zmizi ruzne borders... Slava firefixu?-((( (ale stejne je pritulny:) |
||
JudoVana Profil * |
#4 · Zasláno: 10. 4. 2006, 18:31:44
habendorf:Blbne to stejne se vsemi priponami
Kdyz jsem u pripon (off-topic) tak prusvitne png nebo transparentni gifi pouzite jako background css stylem tak tato prusvitnost (transparentnost) nefunguje? nebo se mi to jen smutne zda:((( |
||
Radek Hrabůvka Profil |
#5 · Zasláno: 10. 4. 2006, 20:56:35
Průhlednost a průsvitnost funguje, s "klasickým" omezením průsvitných PNG v IE.
|
||
JudoVana Profil * |
#6 · Zasláno: 11. 4. 2006, 09:47:48
to Radek Hrabůvka: Nefunguje mi teda ani ve IE ani v FF:((
|
||
Radek Hrabůvka Profil |
#7 · Zasláno: 11. 4. 2006, 14:56:01
Problém bych viděl v tom, kam tahle kombinace stylů vykreslí pozadí, při "background-repeat: repeat", (nebo vynechání, protože repeat je výchozí), jsem pozadí viděl, buď rolovací, nebo fixní. Testoval jsem i tenhle průsvitný obrázek, FF a Opera bez problémů, IE s průsvitnosrí "klasické" problémy:
![]() |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0