Autor Zpráva
szucs
Profil
Ahojte,
mam
<BODY>
<div style="width:50px;border: 1px solid blue">ahoj</div>
</BODY>

Akonahle do prvku dal dlhsi text, ramcek sa roztahuje.
Ja by som potreboval aby sa pri dlhsom texte text zalamoval a aby sa zvacsovala vyska a nie sirka divu.

Vdaka
Vlado
Yuhů
Profil
mělo by stačit, když do toho textu vložíš mezeru, řádek se zalomí. Asi to testuješ na nějakém textu typu asdůlfasjdfaskldfjasklfjasůdfklj bez mezer, že jo?
szucs
Profil
Dakujem, mas pravdu.
Ako by sa riesil nasledovne.
Ked ocakavam vstup od navstevnika webu, namozem vediet ci napise suvislz text s medzerami alebo nie. A ked ich napise bez medzier, tak sa ten priestor definoanz pre prispevok moze rozsiritm co nie je ziadce.



Ale aj tak nechapem nasledovne.
Ten priklad som uviedol na ukazku.
V skutocnosti mam 3 stlpcovy dizajn s pevne definovanou sirkou laveho a praveho stlpca, plavajuce poziciovanie.
Do krajneho stlpca robim nejaky PHP script.
Dam vypisat na kontrolu nejaku premennu, tak ked je obsah tej premennej vacsi ako pevne stanoena sirka, tak sa stlpce toztahuje.
izsak
Profil
IE a jeho min-width pri nenastavenom overflow.
krteczek
Profil *
ne tohle řeší php příkaz?
$odkaz = wordwrap($odkaz, 39, " ", 1);
$odkaz je proměnná
39 je pozice na kterou vloží " " tím roubiješ ty dlouhe zprávy od testerů
bohužel nevim (netestoval jsem co dělá ta 1 na konci
krteczek
krteczek
Profil *
a jestli chceš knihu návštěv nebo forum(jedno jak to nazveš) tak pokud ti bude stačit to na mých stránkách tak jsem zde na diskuzi publikoval jeho zdrojový kod
krteczek
szucs
Profil
a jestli chceš knihu návštěv nebo forum(jedno jak to nazveš) tak pokud ti bude stačit to na mých stránkách tak jsem zde na diskuzi publikoval jeho zdrojový kod
krteczek


Dakujem, ta stranka, kde je hyperlink na zdrojove kody Knihy navstev je nefunkcna.
Vies mi to poslat na mail?
enveco@stonline.sk
Diki
Vlado
krteczek
Profil *
ja jsem tu knihu upravil,testni si ji na této stránce. Neboj se experimentu... taky ji potrebuji otestovat aby tam nebyla zbytečná díra.
pokud bude vyhovovat tak zverejním kod :o)
Fred
Profil
OT: krteczek Už jsem si toho všimnul dávno, máš takový pěkný stránky a ty formuláře jsou docela nic moc. Vůbec nepoužíváš label a je to pak dost nepřístupný. Spíš by to mělo vypadat takhle.
<form method="post" action="kontrola.php" id="form">
<fieldset><legend>Přidat komentář</legend>
<label for="meno">jméno:</label>
<input type="text" name="meno" size="30" maxlength="30" tabindex="1" />
<label for="mail">E-mail:</label>
<input type="text" name="mail" id="mail" size="30"maxlength="30" tabindex="2" />
<label for="odkaz">Text:</label>
<textarea name="odkaz" id="odkaz" cols="67" rows="5" tabindex="3"></textarea>
<label for="submit">Odeslat:</label>
<input type="submit" id="submit" value="Odeslat" tabindex="4" />
</fiedset>
</form>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.