Autor Zpráva
Honzik
Profil *
Můžu se zeptat, je nějak možné roztáhnout ten div uprostřed? http://temp.exweb.org/web/ Děkuji.
*Čvachta*
Profil *
Honzik

Ho neroztahuj, řeší se to pozadím.
Honzik
Profil *
To by mě zajímalo jak...
mata
Profil
Menu a ten div který chceš rozáhnout obal dalším DIVem a jemu nastav pozadí.
Honzik
Profil *
jo, to jsem zkoušel, ale funguje to jen v IE (obalil jsme to divem, kterému jsme musel nastavit height: 100%; aby se roztáhnul)
mata
Profil
pokud nastavíš menu float (což asi máš) tak se vyjme z toku dokumentu. musíš na jeho konec dát nějaký cleaner (ukončit obtékání) a pak se ti obalový DIV natáhne aniž bys mu musel nastavovat height.
mata
Profil
za

<div id="right_obsah">
Jak tento div roztáhnout až dolů? :-D
</div>

přidat

<div style="clear:left;line-height:0;">&nbsp;</div>

takže bude

<div id="right_obsah">
Jak tento div roztáhnout až dolů? :-D
</div>
<div style="clear:left;line-height:0;">&nbsp;</div>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.