Autor Zpráva
miroslav-vano
Profil *
potrebujem pomoct mam menu ul a li ako navigaciu
v html to vyzera
menu
menu
menu

a potrebujem cez css aby menu bolo zoradene vedla seba
menu menu menu
peta
Profil *
float:left , ale musi se tam pridal asi dalsich 6 paramentru
nebo
position:relative, absolute , ale musis znat rozmery kazde polozky, nejlepe jako EM
mata
Profil
li {
float:left;
}

šířku není nutné zadávat. víc by nemělo být pořeba.
miroslav-vano
Profil *
diki moc funguje to nemyslel som si ze by sa to dalo takto... som tam vymyslal kadeco ale toto to ma fak nenapadlo...
dik :)
miroslav-vano
Profil *
mal by som este jednu otazku mozno parti do kategoria seo ale ked uz tu mam temu ze mozem mat strukturu
<h2>Miroslav Vaňo</h2>
<h1>Tvorba Web Stránok, Web Design</h1>
lebo to meno je mensimi pisnemami nad bannerom a to h1 to je skryte tam je banner... a ci to nejak menusi porusit sematiku kodu alebo neco co moze potom blbnut pri seo...
habendorf
Profil
k první otázce: jednoduše jde také li {display:inline;}
k druhé otázce: s tím se netrap, klidně to tak nech
miroslav-vano
Profil *
no display inline som skusal a neviem rpeco mi to nefungovalo... :(

a mam este jedne probelm v css ze ked chcem aby bola div tabulka az od kraju dukumentu tak som v body dat margin 0 a v IE to funguje ale v FF a opere nie. poradi mi niekto ako na to?
habendorf
Profil
To je klasika, naposled to tu bylo včera :o)

Dej úplně na začátek css toto: * {margin:0; padding:0;}
miroslav-vano
Profil *
ale na aku tabulku? v body to nefunguje vo firefoxe iba v IE
habendorf
Profil
ale na aku tabulku? v body to nefunguje vo firefoxe iba v IE

Teď ti vůbec nerozumím. Já jsem o tabulce ani o body nic neříkal. Říkal jsem ať to dáš na začátek css.
miroslav-vano
Profil *
aha...

a este neco mam tabulku content tu mam v strede a chcem aby bola stale na spodku prehliadaca pokial je kratka stranka...
mata
Profil
http://weblog.plavacek.net/2005-02.html#1108716997
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.