Autor Zpráva
Ondra_xx
Profil *
Dobrej. Mám menší problém. Na mých stránkách mám udělanou emailovou službu. Když vejdu do složky doruzčené zprávy tak se mi zprávy vypíšou pěkně pod sebe. Mám to udělané pomocí tabulky, kde na její řádky aplikuji pseudoelement hover. Při klepnutí na zprávu která s enachází v daném řádku se zorbazí text zprávy. Je to více-méně to samé jako na kterékoliv email službě (Seznam, Centrum). V IE funguje vše v pořádku, ale ve FF při kliknutí na zprávu se neaktivuje hover. Prostě to nic neudělá, ikdyž by mělo.
Rozhodl jsem se, že to předělám z tabulkového layoutu do seznamu. Teď to funguje jak v IE tak ve FF, ale zase mám problém. Z jistých důvodů potřebuju mít v hlavním odkazu vnořený ještě jeden odkaz. Vnořený odkaz ale odsakuje na další řádek a nechce být na stejném řádku ikdyž mu dám atribut display: inline.
Nevím, jestli to co jsem napsal je srozumitelné. Pro lepší pochopení část kodu ->
<ul>
<li><a href="www.adresa.cz">Jméno zprávy. <a href="www.dalsi adresa.cz">Příloha</a>Velikost</a></li>
</ul>

Vše funguje tak jak má. Seznam se seřadí pěkně pod sebe. Ale vnořenmý odkaz nezůstane na řádku a skočí ještě o jeden řádek níž.

Ví někdo co s tím ?
fimmos
Profil
Vnořený odkaz? Toto vidím poprvé ;o)
Nemá být samozřejmě vnořený...
Ondra_xx
Profil *
Jj nemá. Už jsem na to taky přišel. Ale jak to jinak udělat ? :)
Radek Hrabůvka
Profil
Tagy a nelze zanořovat. Kdybychom věděli, co to má dělat, možná by bylo řešení, takhle můžu hádat z kžišťálové koule.
<a href="www.adresa.cz">Jméno zprávy.</a><a href="www.dalsi adresa.cz">Příloha</a><a href="www.adresa.cz">Velikost</a>
Ondra_xx
Profil *
Hmm ok. Tak už jen jeden jediný dotaz. Proč mi ve FF nefunguje <span> uvnitř tagu <a> ?
Ondra_xx
Profil *
Respektive nefunguje určení šířky pomocí width u spanu
Radek Hrabůvka
Profil
Protože span je řádkový element a prohlížeč máš strict režimu. Můžeš hodit prohlížeč do qirku, nebo použít margin a padding.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0