Autor Zpráva
Ondra_xx
Profil *
Dobrej. MOhl by mi tu někdo poradit jak vertikálně vystředit obrázek v plovoucím prvku ??
Příklad:
<div>
<span>
<img src="/images/obrazek.jpg" alt="obr1" />
</span>
</div>

Div i span mám jako plovoucí prvek (float). Ve FireFoxu je vše ok. Obrázek se automaticky vertikálně vystředí. V IE je to však hrůza. Obrázek se přitiskne k levému hornímu okraji prvku span.
PerToon
Profil
Chtělo by to odkaz na chybovou stránku, nebo sem dát kód i se stylováním.
Ondra_xx
Profil *
Ok. No snad se v tom někdo vyzná :)

HXTML kod

<ul>
<li class='hover'>
<input type='checkbox' name='jmeno' class='delete'>
<a href='index.php' class='odkaz'>
<span>text</span>
<span>text</span>
<span>text</span>
<span class='image'>
<img src="/images/obr1.jpg" alt="obr" />
</span>
</a>
</li>
</ul>


CSS kod

ul.tab li {
list-style: none;
margin: 0;
text-align: left;
padding: 0px;
height: 2em;
clear: both;
}


ul li {
border: 1px solid #C8D9E6;
border-width: 0 1px 0 1px;
}

ul li a.odkaz {
display: block;
text-decoration: none;
color: gray;
margin: 0px;
padding: 0px;
cursor: pointer;
height: 1em;
}

ul li a.odkaz span{
float: left;
text-align: left;
display: block;
width: 60px;
padding: 0px;
margin: 0px;
}


Mno nevím jestli se v tom někdo vyzná. Je možné, že CSS není kompletní ale tak ten základ tam určitě je a pro nastínění situace by to mělo stačit.
Dík
Ondra_xx
Profil *
Hmm tak problém jsem vyřešil. Vymazal jsem element img a místo něj dal div. Obrázek jsem umístil na pozadí tohoto divu s atributy center left. Vše OK :)
avaranger
Profil
LOL... ale to CSSko nepomohlo ani trochu :P
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.