Autor Zpráva
electronica
Profil
zdravicko. mam jednu otazku ohladne absolutneho css pozicovania.
ak mozte pozrite si www.slovenskehry.szm.sk/pokus.htm

preco sa mi to inac zobrazi v exploreri a inac v mozille ???
*Čvachta*
Profil *
Řekl bych že to nebude špatný pozicováním, ale tím že IE špatně vykresluje padding - viz JPW
*Čvachta*
Profil *
Spis nez spatne pozicovani bych videl scripty ;-) fakt prasarna
Fred
Profil
Tohle je dost nešťastný postup, vůbec se nedivím
<span style="position: absolute; top: 160px; left: 270px;">
<h6>
<b><font color=#9EE4E4> 26.1.2005 </font></b> <br><br>Pribudli nové <a href="... atd.

Zkus to třeba takhle

css
div.obsah{position: absolute; top: 160px; left: 270px;}
strong{color:#9ee4e4}

html
<div class="obsah">
<p><strong>26.1.2005</strong> Pribudli nové <a href="... atd.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.