Autor Zpráva
Lukas87
Profil
ahoj, mám problém se selectem, v ie je pořád nahoře bez ohledu na to jakej nastavím z-index a kde v kódu je umístěn. mám udělaný rozbalovací menu a to se má rozbalit přez select jenže když je pořád nahoře tak tam docela překáží .-) nemáte na to někdo ňákou fintu?
Plaváček
Profil
A vždycky bude, řešení v podstatě neexistuje, bohužel. Nejlépe čerpat u zdroje

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;177378
Lukas87
Profil
njn prostě mrkvosoft.. diky
Plaváček
Profil
Nejde ani tak o Microsoft, jako spíš o fakt, že za vykreslení většiny formulářových prvků je zodpovědný operační systém, nikoliv prohlížeč (viz můj skromný návod www.plavacek.net/formulare Z toho pramení i vaše potíže s prvkem select. Zkuste najít jiné řešení (třeba umístit ostatní prvky na stránce tak, aby je select neovlivňoval), protože jakékoliv jiné nestandardní se vám vymstí.
Dero
Profil
Řešením je ten rozbalený sloupeček menu dát do iframe. IFrame má v systému vyšší "prioritu" než selectbox a proto jej překreslí.
Plaváček
Profil
DERO byl rychlejší, ano, i to MS doporučuje. Osobně si nemyslím, že to je nejlepší postup.
Lukas87
Profil
dival sem se jak to maji vyřešeny jinde a co sem našel tak když rozbalí menu tak daj selectu visibility hidden. do iframu to urcite davat nechci, asi do skusim s tim visibility
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.