Autor Zpráva
Martin
Profil
Ahoj mam problem na tyhle strance http://www.peli.kvalitne.cz/ . Používám třísloupcový layout. Levý sloupec má mimo jiné nastaveno float:left a pravý float:right........
Na levé straně mám menu. Problém spočívá v obtékání menu textem. Okolo menu se mi vytváří na prvavé straně jakýsi okraj.
Dělá to jen v IE.
Poradíte mi jak se toho zbavit? Díky moc
habendorf
Profil
Zkusil bych v #middle vynulovat padding, ale moc tomu sám nevěřím.
mat
Profil
je to bug, uprav toto:

#middle {
FONT-SIZE: 80%; BACKGROUND: white; MARGIN: 0px 160px;
}

na toto:

#middle {
FONT-SIZE: 80%; BACKGROUND: white; MARGIN: 0px 160px; height: 1%;
}

a budeš to mít zadarmo...:)
Martin
Profil
Mat má pravdu.....Díky!
Fred
Profil
Martin Tohle je OT: ale budou ty stránky v php? Protože tak jak je to tam teď , tak to nebude v IE díky reklamě fungovat, ať jí tam dáš jak chceš. Bez php to neopravíš.
mat
Profil
Fred

mohl bys upřesnit, co nebude fungovat a proč a co má opravit martin pomocí php?
Fred
Profil
Už to nefunguje, protože se ten script co je v kódu reklamy, pere s tím scriptem co je tam pro ie , aby fungoval ten hover na menu. S tím se dá dělat jedině tohle : v nastavení poslat reklamu na neškodnou stránku, tzn. nastavit to tak jako by stránky byli ve framech a do indexu vkládat reklamu pomocí php takhle, jenom zaměnit tvoje-id za to číslo, dělá to úplně to samý co ta reklama, akorát bez toho divnýho javascriptu, co to kvůli němu nefunguje v IE

<?php
$id = tvoje-id;
$gid = 30;
$cas = getdate();
$flash = $cas[minutes]*$cas[seconds]+$id;
$cgi = "http://a"."d".".w"."z.c"."z";
echo("<div id=\"reklama\">\n");
echo("<a href=\"http://www.wz.cz/\">\n");
echo("<img src=\"$cgi/banner/nudle01.gif\" width=\"28\" height=\"60\" alt=\"WebZdarma.cz\" />\n");
echo("echo("</a>\n");
echo("echo("<a href=\"$cgi/click.cgi?manager=adcycle.com&amp;gid=$gid&amp;id=$flash\" >\n");
echo("<img src=\"$cgi/ad.cgi?gid=$gid&amp;id=$flash\" width=\"468\" height=\"60\" alt=\"Klikni\" />\n");
echo("</a>\n");
echo("</div>\n");
?>

Není to z mý hlavy poradil mi to Nípal na fóru webzdarma Nípalova houmpejdž
Fred
Profil
byli ach jo ta čeština
Martin
Profil
Stránky budou v PHP. Ale úplně na jinym hostingu. Čekám než to kámoš zaplatí a pak to pude pryč. Díky za starost! Ani jsem si nevšiml, že tam nějaká reklama je :) Díky
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.