| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Casero Profil |
#1 · Zasláno: 1. 6. 2006, 20:01:22 · Upravil/a: Casero
tak všude se píše, a každý říká, jak všecko udělat divama... že tabulky jsou zastaralé...tak jsem se rozhodl předělat své stránky z tabulek do divů...ale hned jsem řešil mnoho problemu např. dají se udělat na pozadí 2 obrazky??..jak??...background-image: url('images/pravo.gif'); background-repeat:repeat-y;
background-position: right ; když dám takhle jeden na pravo,m a ten druhej na levo už nejede...potřebuju totíž dat na levo i pravo přechod barev... PS: tabulkami mi to trvalo cca. půl hodiny, s divy už se trápím 2 dny... |
||
| Casero Profil |
#2 · Zasláno: 1. 6. 2006, 20:12:38
tak už sem našel asi řešení http://css.interval.cz/clanky/vychytany-trisloupcovy-fluidni-layout-se -stejnou-delkou-panelu/
|
||
| Casero Profil |
#3 · Zasláno: 1. 6. 2006, 20:13:10
ale i tak je to šííííleně náročný, a pracný...fakt než přídu na každou věc, dlouho trvá
|
||
| Jay Jay Profil |
#4 · Zasláno: 1. 6. 2006, 20:21:00
Casero : ja myslím že ten odkaz neřeší tvůj problém (čistě můj osobní pocit/dojem).. zkus jednoduše udělat dva divy vedle seba a každému dáš akorát jiné pozadí.... teda pokuď by to řešilo tvůj problém :)
|
||
| Casero Profil |
#5 · Zasláno: 1. 6. 2006, 20:25:37
no, v tom odkazu...je jeden div s levým bokeem , no a d vněm hned druhej s obarveným pravým bokem...což sem jakoby potřeboval i když to moc nefakčí
|
||
| Casero Profil |
#6 · Zasláno: 1. 6. 2006, 20:34:41
tak už vše funguje...takže asi nejde dat dva obrázky na pozadí najednou co??..jako třeba do jednoho divu???
|
||
| Zahon Profil |
#7 · Zasláno: 1. 6. 2006, 21:04:27
Ne nejde. Toto kaskádové styly neumožňují.
|
||
| Casero Profil |
#8 · Zasláno: 1. 6. 2006, 21:07:25
Zahon
tak dík... |
||
| RPG Profil |
#9 · Zasláno: 1. 6. 2006, 22:21:11
Casero
Možná by sis mohl zkusit napsat web bez divů, bez tabulek, bez framů :-). Pak poznáš, co je to práce. Použití tabulek pro layout stránky je sémanticky nesprávné. http://semantika.name |
||
| Casero Profil |
#10 · Zasláno: 1. 6. 2006, 22:33:09
RPG
fíha, tak to smekám...ja nefím, občas mi ale příde, že je tabulka to nejjednoduší, a proč to dělat složitě když to de jednoduše? |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0